MENI
Korpa

VERUM AC krema – 100 ml

VERUM AC krema – 100 ml
VERUM AC krema – 100 ml

Opis proizvoda

VERUM AC krema je 100% prirodna krema namenjena za negu kože sa seboroičnim dermatitisom, za sve uzraste. Sadrži ulje jojobe, vitamin B3 i eterično ulje čajevca.

Ne sadrži parabene, veštačke boje i mirise.

Nije lek.

Upotreba VERUM AC kreme kod seboroičnog dermatitisa. Bez obzira da li je seboroični deramatitis na temenu glave ili licu, tretman je isti: prvih deset dana svakodnevno oprati kosu šamponom koji preporuči Vaš lekar ili farmaceut, a zatim na vlažno teme glave i kose naneti kremu VERUM AC i potom osušiti. Ukoliko pacijent nema kosu, ovaj tretman možete ponavljati ujutru i uveče na vlažnu kožu glave. Nakon deset dana, koža počinje da se obnavlja i treba nastaviti svakodnevnu negu kremom VERUM AC i kupkom VERUM do 30 dana. Nakon ovog je korisno uključiti i Natura Panonica prirodnu Pantenol kremu 100 ml bez parabena i tečni sapun Verum.

U periodu kada nema ljuspica, nega bi trebala da se sastoji od upotrebe Pantenol kreme ujutru, upotrebe VERUM AC kreme uveče, uz korišćenje kupke VERUM pri redovnoj higijeni kose/kože. Kada se povuku delovi crvenila (što se obično događa tokom proleća i leta) tada se može preći na RENA M kremu. Menjanjem vrste kreme pravi se kombinacija da vaša koža ima svoj balans tokom cele godine. Na ovaj način se s jedne strane sprečava zasićenje, a s druge postiže odgovarajući tretman prema potrebama zavisno njenog stanja i od godišnjeg doba. Preporučujemo da se krema nanosi na vlažnu kožu, a za higijenu da se koristi VERUM kupka.

Napomena: Krema sadrži alergene D-Limonene, koji je prirodni sastojak eteričnog ulja čajevca, pa je za osobe sklone alergijama na prirodne alergene uputno da se pre upotrebe konsultuju sa lekarom ili farmaceutom.

2.500,00 RSD