MENI
Korpa

Urimil Neuro Forte – 30 kapsula

Urimil Neuro Forte – 30 kapsula
Urimil Neuro Forte – 30 kapsula

Opis proizvoda

Urimil Neuro Forte je najnoviji i najmoćniji predstavnik brenda Urimil – ekspertskih nutriceutskih rešenja, koja preporučuju specijalisti za hronični bol.

Proizvod je formulisan za negu pacijenata sa neuropatskim bolom i pomaže u normalnom funkcionisanju perifernog nervnog sistema.

Svaka kapsula Urimil Neuro Forte sadrži optimalnu kombinaciju od 9 aktivnih sastojaka, koji se primenjuju zajedno i pojedinačno za lečenje bolnih stanja. Sada sa dodatkom citidin monofosfata, vitamina D i magnezijuma, koji doprinosi održavanju normalne funkcije mišića.

Preporučeni način upotrebe:

1 kapsula te dnevno, 3-6 meseci

Upozorenja i mere predostrožnosti: Nemojte koristiti tokom trudnoće, dojenja i kod osoba mlađih od 18 godina. Nemojte koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koji navedeni sastojak.

Urimil Neuro Forte je dodatak ishrani. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Urimil Neuro Forte nije zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Nemojte koristiti nakon isteka roka upotrebe.

Uslovi čuvanja: Na suvom mestu na temperaturi ispod 250C.  

Sastav (u 1 kapsuli):

Magnezijum (u obliku 696,551 mg magnezijum citrata) 101 mg

Uridin monofosfat (UMP) (nukleotid) 65 mg

Vitamin B3 (nikotinamid) 10 mg

Vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid) 6 mg

Citidin monofosfat (nukleotid) 5 mg

Vitamin B1 (tiamin hidrohlorid) 4 mg

Folna kiselina 400 mcg

Vitamin B12 (cijanokobalamin) 10 mcg

Vitamin D (holekalciferol) 10 mcg

Pomoćne supstance: magnezijum stearat i silicijum dioksid (sredstva protiv zgrudvavanja); mikrokristalna celuloza (sredstvo za povećanje zapremine).  

1.870,00 RSD