MENI
Korpa

Urimil Forte – 7 flastera

Urimil Forte – 7 flastera
Urimil Forte – 7 flastera

Opis proizvoda

Flasteri Urimil Forte su najnoviji predstavnici brenda Urimil – naučno formulisanih proizvoda, preporučenih od specijalista za neuropatski bol. Ovo je proizvod za lokalnu upotrebu, koji se može koristiti kako u akutnim tako i u hroničnim stanjima, koja pogađaju nerve, mišiće, zglobove i tetive.

Flasteri Urimil Forte su napravljeni od netkanog materijala sa biokompatibilnom, udobnom i neiritirajućom površinom, natopljenom sinergističkom kombinacijom od 5 aktivnih sastojaka:

 1. Uridin monofosfat
 2. Ekstrakt arnike (Arnica montana)
 3. Ekstrakt đavolje kandže (Harpagophytum procumbens)
 4. Metilsulfonilmetan (MSM)
 5. Magnezijum (magnezijum hlorid)

Proizvod ima tehnologiju koja omogućava postepeno oslobađanje sadržanih aktivnih sastojaka u toku 24 sata, a koji su usmereni ka:

 • smanjenju upale
 • podsticanju cirkulacije krvi i procesa oporavka
 • pružanju efekta zagrevanja i poboljšanja udobnosti u pogođenom području

Način upotrebe:

 1. Pre postavljanja Urimil Forte flastera prvo dobro operite ruke sapunom i vodom. Očistite kožu da biste uklonili bilo kakve nečistoće, losione ili ulja i osušite kožu peškirom.
 2. Uklonite zaštitni sloj flastera i lepljivu stranu stavite na kožu. Prstima proverite da li je flaster čvrsto nalepljen na kožu. Ne sme biti neravnina ili nabora.
 3. Nakon aplikacije, proverite da li je vrećica zatvorena, da biste sačuvali preostale flastere.

Koristite jedan Urimil Forte flaster dnevno. Flasteri su nemasni i lako se postavljaju. Savitljivi su i nisu vidljivi ispod odeće. Miris je prijatan i blag.

Upozorenje: Nemojte koristiti u slučaju alergije na bilo koji sastojak. / Samo za spoljašnju upotrebu. / Izbegavati kontakt sa očima. / Nemojte stavljati na otvorene rane ili oštećenu kožu. / Prekinite upotrebu u slučaju preosetljivosti ili iritacije. / Čuvati van domašaja dece.

Sastav:

Acrylates Copolymer, Arnica Montana Flower Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Vanillyl Buthyl Ether, Disodium Uridine Phosphate, Dimethyl Sulfone, Sodium Chloride, Magnesium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

1.650,00 RSD