MENI
Korpa

Toppik keratinska vlakna (tamno smeđa) - 27,5 g

Toppik keratinska vlakna (tamno smeđa) - 27,5 g
Rasprodato
Toppik keratinska vlakna (tamno smeđa) - 27,5 g

Opis proizvoda

Toppik vlakna za kosu, pogodna za muškarce i žene, trenutno daju izgled gušće i punije kose prikrivajući znakove proređivanja. Toppik vlakna napravljena su od prirodnog obojenog keratinskog proteina koji ima snažan prirodni statički nabojvezuju se za postojeću kosu dajući izgled volumena. Vrhunski keratin koji se koristi u Toppik-u potiče iz prirodnog izvora. Gotovo je identičan onom koji se nalazi u ljudskoj kosi i tako se neprimetno stapa.

Druge marke vlakana su izvedene iz nižih razreda keratina, kao što su pronađeni u biljnim materijalima i rayonu, što znači da nemaju uporedivo statičko naelektrisanje. Zbog toga ih ništa ne privlači za kosu, pa imaju tendenciju da se skupljaju, pomeraju ili padaju na kožu glave i izgledaju neprirodno.

Toppik preparat je brz i siguran način da se poboljša izgled kose. Momentalno prikriva zaliske, proređenu i prosedu kosu, kao i onu koja tek izrasta i čini je gustom i bujnom nakon nanošenja. Preparat je potpuno neprimetan čak i iz neposredne blizine. Otporan je na vetar, kišu i znoj. Zahvaljujući prirodnom sastavu pogodan je za svakoga i ne izaziva nikakve alergije.

Kada Toppik preparatom tretirate delove glave koji su potpuno bez kose ili tamo gde je ona proređena, negativno naelektrisana vlakana se kao magnet pričvršćuju za pozitivno naelektrisane vlasi kose zbog statičkog elektriciteta.

Upotreba:

Toppik mora da se nanese na suvu kosu kako bi se vlakna pravilno rasporedila. Kada je kosa u potpunosti stilizovana, nanosi se Toppik kako bi se dodatno poboljšao željeni izgled.

Za najbolje rezultate, koristite Toppik aplikator spreja, koji se postavlja na boce redovnih i ekonomičnih veličina Toppik vlakana za kosu.

  1. Nagnite bočicu preparata pod uglom od 45 stepeni, na visini od 5 do 7 cm iznad područja primene.
  2. Nežno protresite bočicu da se sadržaj ravnomerno rasporedi na površini kose.
  3. Nanesite preparat od potiljka i polako pomerajte u pravcu čela.
  4. Pomerajte bočicu u smeru rasta kose.
  5. Uživajte u svojoj kosi! Odmah nakon nanošenja Toppik mikrofibera, imaćete puniju frizuru kao da vam kosa nikada nije ni bila proređena.

Sastav:

Toppik preparat je 100% prirodan proizvod. Sastoji se od biljnih vlakana koja su obojena prirodnim mineralnim pigmentima u svim nijansama kose. Antialergijski preparat, može se koristiti i za osetljivu kožu. Biljna vlakna Toppik keratinski fiberi su sačinjeni od biljnih vlakana. Njihova optička struktura je veoma slična prirodnoj kosi. Ovo je jedan od razloga zašto Toppik preparat korisniku pruža potpuno prirodan efekat.

Dostupne boje: Crna, Tamno smeđa, Srednje smeđa, Svetlo smeđa.

*Fotografije su informativnog karaktera

6.290,00 RSD