MENI
Korpa

Toppik FiberHold sprej - 118 ml

Toppik FiberHold sprej - 118 ml
Rasprodato
Toppik FiberHold sprej - 118 ml

Opis proizvoda

Toppik vlakna za kosu, pogodna za muškarce i žene, trenutno daju izgled gušće i punije kose prikrivajući znakove proređivanja. Toppik vlakna napravljena su od prirodnog obojenog keratinskog proteina koji ima snažan prirodni statički nabojvezuju se za postojeću kosu dajući izgled volumena. Vrhunski keratin koji se koristi u Toppik-u potiče iz prirodnog izvora. Gotovo je identičan onom koji se nalazi u ljudskoj kosi i tako se neprimetno stapa.

Druge marke vlakana su izvedene iz nižih razreda keratina, kao što su pronađeni u biljnim materijalima i rayonu, što znači da nemaju uporedivo statičko naelektrisanje. Zbog toga ih ništa ne privlači za kosu, pa imaju tendenciju da se skupljaju, pomeraju ili padaju na kožu glave i izgledaju neprirodno.

Toppik FiberHold je fini sprej dizajniran da ojača vezu između Toppik vlakana za kosu i vaše postojeće kose, dajući dugotrajnije rezultate.

Pojačava učvršćivanje između vlakana za kosu i vaše kose, osiguravajući dugotrajnije rezultate

Upotreba:

Toppik FiberHold sprej je savršen završni korak nakon nanošenja vlakana za kosu za prirodan sjaj. Takođe pomaže vlaknima za kosu da se odupru vetru, kiši i znoju.

1.490,00 RSD