MENI
Korpa

Toppik aplikator spreja

Toppik aplikator spreja
Rasprodato
Toppik aplikator spreja

Opis proizvoda

Toppik vlakna za kosu, pogodna za muškarce i žene, trenutno daju izgled gušće i punije kose prikrivajući znakove proređivanja. Toppik vlakna napravljena su od prirodnog obojenog keratinskog proteina koji ima snažan prirodni statički nabojvezuju se za postojeću kosu dajući izgled volumena.

Vrhunski keratin koji se koristi u Toppik-u potiče iz prirodnog izvora. Gotovo je identičan onom koji se nalazi u ljudskoj kosi i tako se neprimetno stapa.

Druge marke vlakana su izvedene iz nižih razreda keratina, kao što su pronađeni u biljnim materijalima i rayonu, što znači da nemaju uporedivo statičko naelektrisanje. Zbog toga ih ništa ne privlači za kosu, pa imaju tendenciju da se skupljaju, pomeraju ili padaju na kožu glave i izgledaju neprirodno.

Toppik vlakna za izgradnju kose ne podstiču niti slabe rast kose. Prirodna keratinska vlakna neće začepiti pore niti uticati na stanje vlasišta.

Toppik aplikator spreja je patentirani alat koji se postavlja na boce redovnih i ekonomičnih veličina Toppik vlakana za kosu i omogućava preciznije nanošenje.

Toppik aplikator omogućava lako ciljanje i prskanje vlakana za kosu u određena područja. Kombinujte aplikator za raspršivanje i optimizator kose za kosu dok radite oko linije kose ili koristite aplikator za sprej da biste prikrili delove, prikrili korenje ili blendali nadogradnju kose.

Odgovara bocama sa vlaknima za kosu (12 g) i ekonomične veličine (27,5 g).

2.390,00 RSD