MENI
Korpa

The verde (zeleni čaj) 500 mg – 60 kapsula

The verde (zeleni čaj) 500 mg – 60 kapsula
The verde (zeleni čaj) 500 mg – 60 kapsula

Opis proizvoda

Zeleni čaj je dodatak ishrani sa antioksidantnim dejstvom koji se preporučuje kao pomoć u toku režima mršavljenja. Rezultati kliničkih studija pokazuju da komponente ekstrakta zelenog čaja smanjuju resorpciju masti i ugljenih hidrata. Pomaže aktiviranje metaboličkih procesa i stimuliše eliminaciju masnih naslaga i suvišne tečnosti iz oranizma, a naročito efikasno deluje na naslage masti u predelu stomaka.

Pored toga, zeleni čaj štiti srce i krvne sudove i usporava starenje kože. Redovno konzumiranje zelenog čaja ima brojna blagotvorna dejstva. Najvažnije je to što je on veoma jak antioksidans (zbog visoke koncentracije polifenola) i bori se protiv slobodnih radikala koji menjaju ćelije u organizmu, oštećuju DNK i dovode do smrti ćelija. Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse.

Mladi listovi čaja su bogati antioksidansima i da bio se očuvalo to dejstvo - neophodno je da se prikupe i obrade pre fermentacije koja dovodi do tamne boje karakteristične za običan čaj.

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan.

Upozorenja: Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvod nije namenjen osobama sa hipertenzijom i osobama na terapiji oralnim antikoagulansima. Proizvod se ne preporučuje osobama sa anemijom, jer tanini iz proizvoda mogu da smanje resorpciju gvožđa. Potreban je oprez kod osoba koje uzimaju analgetike sa kofeinom jer zeleni čaj potencira dejstvo kofeina.

Sastav:

Listovi zelenog čaja u prahu  350 mg,

Listovi zelenog čaja standardizovani ekstrakt 150 mg, od čega polifenola 60 mg.

Proizvod je pogodan za vegane.

Proizvod je bez glutena, derivate mleka, laktoze i GMO.

792,00 RSD