MENI
Korpa

Sve površine Balance - 500 ml

Sve površine Balance - 500 ml
Sve površine Balance - 500 ml

Opis proizvoda

Svaki dan je novi početek i donosi nam mnoštvo lepih ali i manje lepih emocija, događaja. Mi tu energiju moramo otpustiti i nastaviti dalje. The Clean Drops je kreirao proizvod za svaki dan, za sve namene i sve površine. On svakodnevno utiče na vašu lepotu i lepotu vašeg prostora.

Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke naradže i ylang ylanga. Kreiran je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogućnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida prljavštinu, vraća sjaj, dezinfikuje.
  • Bez sulfata, fosfata, parabena, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati površinu da bi se uklonila prašina, prljavština, masnoća, zatim obrisati blago mokrom ili suvom krpom, papirnim ubrusom za najbolje rezultate. Idealan je za sve vrste materijala uključujući i granit, kamen, mermer, drvo, inoksne površine, plastiku. Odličan je za svakodnevno održavanje svih prostorija u enterijeru.

Za najbolje rezultate:

Prvo isprskati sve površine koje želimo da očistimo u dnevnoj sobi i prebrisati krpom. Ako želimo da ga koristimo u kuhinji i kupatilu za brzinsko čišćenje, nakon sredstva SVE POVRŠINE isprskati sa sredstvom DEZINFEKCIJA i prebrisati papirnim ubrusom. Možete ga ponekad koristiti i za podove. Isprskati sredstvo SVE POVRŠINE po podu i blago mokrom krpom za pod prebrisati.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa),Coco Glucose*, BiosControl*, Xanthan gum (Ksantan guma), Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Lavander Essential Oil * (Lavandula angustifolia), Sweet Orange Essential Oil* (Citrus Sinensis), Ylang Ylang Essential Oil (Cananga odorata).

1.400,00 RSD