MENI
Korpa

Super Neuro B12 – 100 tableta

Super Neuro B12 – 100 tableta
Rasprodato
Super Neuro B12 – 100 tableta

Opis proizvoda

Super Neuro B12 je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor vitamina B12. Ovaj vitamin je od velikog značaja za normalno funkcionisanje nervnog sistema, formiranje crvenih krvnih ćelija, održavanje zdravlja imunog sistema, kao i za energetski metabolizam. Dve glavne funkcije vitamina B12 su stimulacija rasta i stimulacija formiranja i sazrevanja eritrocita. Pravilan metabolizam proteina i aminokiselina (metionin, triptofan, tirozin), sinteza nukleinskih kiselina, sprečava pojavu perniciozne anemije, neophodan je za normalnu funkciju i održavanje integriteta nervnih i epitelnih ćelija. Vitamin B12 kao i drugi B vitamini ima važnu ulogu u pretvaranju masti, ugljenih hidrata i belančevina u energiju. Presudan je za proizvodnju genetskog materijala RNK i DNK kao i mijelina, koji stvara zaštitni omotač oko nerava.

Super Neuro B12 pomaže kod:

  • hematoloških poremećaja, za lečenje i sprečavanje megaloblastične i perniciozne anemije
  • neuroloških poremećaja
  • očuvanja funkcije nervnog sistema
  • predmenstrualnih i menstrualnih tegoba
  • stanja iscrpljenosti i nakon operacija

Način upotrebe:

Odrasli: 1 tableta dnevno sa čašom vode, uz obrok.

Napomene: Preporučena dnevna doza ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Upozorenje: Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Super Neuro B12 ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji od sastojaka proizvoda. Ne koristiti ukoliko je zaštitni pečat polomljen ili nedostaje.

Sastojci: cijanokobalamin; stabilizator, mikrostalna celuloza; dikalcijum-fosfat; sredstva protiv zgrudvavanja: stearinska kiselina, silicijum-dioksid, magnezijum-stearat

1.235,00 RSD