MENI
Korpa

Super Collagen + KERATIN - 60 kapsula

Super Collagen + KERATIN - 60 kapsula
Super Collagen + KERATIN - 60 kapsula

Opis proizvoda

Revolucionarna formula u svetu kozmetike za jaku, gustu i sjajnu kosu. Super Collagen + KERATIN sadrži najmoćniju kombinaciju sastojaka za kosu: KOLAGEN, KERATIN I BIOTIN. Inovativna formula ima jak efekat na kosu, podstiče rast nove kose, a ujedno sprečava opadanje.

Super Collagen + KERATIN sa trostrukim dejstvom pomaže obnovu kose, čini je jakom, gustom, sjajnom, negovanom i otpornijom na krzanje.

Super Collagen + Keratin kapsule namenjene su svim punoletnim licima, mogu ih koristiti i žene i muškarci, kojima je potrebna kvalitetna nega kose ili imaju problema sa kosom. Za zdravu i lepu kosu nije dovoljna samo pravilna ishrana, potrebno joj je obezbediti optimalnu količinu vitamina i negu iznutra, zbog toga je dodatna suplementacija u vidu kapsula rešenje za oslabljenu i krhku kosu.

Super Collagen + Keratin kapsule mogu da koriste osobe koje imaju problema sa:

  • opadanjem kose
  • retkom i oslabljenom kosom
  • proređenom kosom
  • slabom i tankom kosom
  • kosom koja je bez sjaja i elastičnosti
  • kosom sklonom krzanju i lomljenju
  • beživotnom kosom,
  • kosom bez volumena
  • žele da je oporave nakon različitih tretmana i tretiranja kose hemikalijama

KOLAGEN, KERATINBIOTIN su prava vitaminska bomba za kosu!

Kolagen i keratin su proteini koji se prirodno nalaze u ljudskim tkivima, ali sa godinama njihov nivo u organizmu opada. Kolagen ulazi u sastav većine vezivnih tkiva, dok se keratin nalazi u velikom delu kože, kose i noktiju.

Hidrolizovani keratin i kolagen pomažu u zadržavanja vlage i elastičnost i daju kosi mekoću i sjaj. Pomažu u smanjenju lomljenja, eliminišu kovrdžanje, zapetljavanje i čine kosu voluminoznijom. Glavna prednost korišćenja kolagena i keratina je značajno povećanje sjaja i mekoće, te jačanje iznutra, što čini kosu zdravijom, sjajnijom i lakšom za oblikovanje.

Gubitak kolagena, odnosno smanjenje nivoa kolagena u organizmu, može se videti u kvalitetu kose, slabljenju i lomljenju noktiju i kose, pojavom bora. Redovno uzimanje suplemenata, povećava se količina kolagena u telu, ali i pomaže stimulacija prirodnog procesa kolagena u telu, što zauzvrat pomaže u promovisanju mladalačke kože i smanjenju finih linija i bora. Kolagen promoviše podršku u zglobovima, pomaže u promovisanju jače kose i noktiju, obnavlja i štiti kožu, kosu i nokte, podržava elastičnost kože i proces obnavljanja.

Keratin daje koži fleksibilnost, pomaže u sintezi kolagena i služi da obezbedi vodootpornu barijeru.

Biotin (VITAMIN B7) je poznat kao „vitamin za rast kose“. Igra ključnu ulogu u zdravlju kose. Proizvod obezbeđuje 300% dnevne vrednosti (150 mcg) biotina.

Super Collagen + KERATIN kapsule sa kolagenom, keratinom i biotinom su dizajnirane da pomognu u poboljšanju i zaštiti vašeg tela i lepote na ćelijskom nivou.

Duža i jača kosa – kapsule su prepune esencijalnih hranljivih materija koje se brzo apsorbuju u telo kako bi stimulisali deblji i duži rast kose u folikulu, dok jačaju pramenove i štite ih od slobodnih radikala koji izazivaju lomljenje i cepanje kose. Prirodno blistava koža – biotin, kolagen i keratin su poznati po svojim kvalitetima koji poboljšavaju kožu štiteći je od ubrzanog starenja, istovremeno promovišući elastičnost i vitalnost ćelija za mekši, glatkiji i mlađi izgled.

Super Collagen + KERATIN sadrži ključne sastojke kao što je vitamin C, važan deo optimalnog formiranja kolagena, ekstrakt voća Amla, za podršku zdrave kose

BEZ GLUTENA + PALEO: ne sadrži soju, pšenicu, laktozu ili veštačke arome, nije GMO, bez glutena i pogodna je za paleo.

Način upotrebe:

Odrasli 2 kapsule dnevno, tokom obroka

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu, dnevna doza se ne sme prekoračiti. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Proizvod nije namenjen osobama ispod 18 godina, trudnicama, dojiljama kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda. 

2.355,00 RSD