MENI
Korpa

Sudovi Balance - 500 ml

Sudovi Balance - 500 ml
Sudovi Balance - 500 ml

Opis proizvoda

Visokokvalitetni proizvod Sudovi Balance je rapsodija mirisa i esencija prirode. Učiniće da revitalizujete svoju energiju, umirite um, unesete radost, otklonite umor i brigu. Sve to dok perete sudove, ne brinući da li će vam ruke biti nežne posle pranja. Biće. Sve komponente su prirodne i apsolutno efikasne.

Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke naradže i ylang ylanga. Kreirano je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogućnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance.

Nežan za ruke.

Skida sve vrste masnoća i ostatke hrane.

Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.

Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Visokokoncetrovani proizvod za ručno pranje svih vrsta sudova. Dovoljna je mala količina da bi se postigli odlični rezultati. Idealan za porcelain, keramiku, kristal, inox, plastiku. Odličan za svakodnevno pranje svih sudova.

Za najbolje rezultate:

Istisnuti na sunđer 1-2 puta sredstvo SUDOVI a zatim oprati sudove i isprati. Možete sa njim oprati i sudoperu, radne površine ali za najbolje rezultate koristiti i sredstva KUHINJA, zatim DEZINFEKCIJA.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Glycerine (Glicerin biljnog porekla), Citric acide ( Limunska kiselina), Sodium carbonate (natrijum karbonat), BiosControl*, Xanathan gum (Ksanatan guma), Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Lavander Essential Oil* (Lavandula angustifolia), Sweet Orange Essential Oil* (Citrus Sinensis), Ylang Ylang Essential Oil (Cananga odorata).


1.500,00 RSD