MENI
Korpa

ROSProtect - 30 kapsula

ROSProtect - 30 kapsula
ROSProtect - 30 kapsula

Opis proizvoda

ROSProtect kapsule za zaštitu od oksidativnog stresa.

ROSProtect je dodatak ishrani koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa izazvanog slobodnim radikalima. Kombinacijom aktivnih sastojaka koji imaju izrazite antioksidativne osobine: SOD-a, N-acetil-L-cisteina, elagične kiseline, vitamina C, vitamina D, cinka i magnezijuma dobijen je proizvod koji je izuzetno efikasan u borbi protiv oksidativnog stresa. Stvaranje slobodnih radikala u telu je kontinuiran i neizbežan proces.

Procesi koji dovode do nastanka slobodnih radikala su: procesi nastali zbog unutrašnjih i spoljnih supstanci zagađenja, loša i neadekvatna ishrana i hroničan stres. Medicinska istraživanja su pokazala da je oksidacioni stres – konstantni napad oksi radikala i reaktivnih vrsta kiseonika važan za iniciranje i za nastanak mnogih patoloških stanja i značajnih bolesti.

ROSProtect je neophodan za ćelijsko zdravlje i štiti telesne ćelije od prekomernih radikala kiseonika, slobodnih radikala i drugih štetnih sredstava koja pospešuju starenje ili ćelijsku smrt.

Upotreba ROSProtect-a zaštitiće imuni sistem, značajno smanjiti šanse za nastanak različitih oboljenja (reumatoidni artritis, stvrdnjavanje i skvrčavanje tkiva (npr. celulit), inflmatorne bolesti, cistična fibroza, ishemija, dijabetes, kancer, neurodegenerativne bolesti) i usporiti proces starenja.

Upotreba:

Popiti dva puta po jednu kapsulu dnevno ili dve kapsule jednom dnevno bez obzira na obrok ili doba dana.

Sastav:

Vitamin D3 200 IJ

SOD B Dimpless® M 10 mg

Cink citrat 23,43 mg

Elagična kiselina 95% 40 mg

Natrijum askorbat (vitamin C) 50 mg

N-acetil-L-cistein 136,57 mg

Magnezijum citrat 188 mg

1.920,00 RSD