MENI
Korpa

Rigenforte Biotinax šampon protiv peruti – 250 ml

Rigenforte Biotinax šampon protiv peruti – 250 ml
Rigenforte Biotinax šampon protiv peruti – 250 ml

Opis proizvoda

Rigenforte® šampon protiv peruti olakšava eliminaciju peruti, reguliše lučenje sebuma, smanjuje perutanje i mašćenje kose, umiruje svrab.

Pažljivo odabrana doza tenzida i fiziološki pH šampona omogućavaju nežno čišćenje kose i kože vlasišta, ne deluje isušujuće na skalp, čime se izbegava povratni efekat tj. ponovno stvaranje peruti. Njegovo specifično delovanje protiv formiranja masne ali i suve peruti moguće je zahvaljujući aktivnom sastojku pirokton olaminu, koji ima antimikotičko dejstvo i omogućava ovom šamponu da se zajedno sa ostalim prirodnim sastojcima uspešno bori protiv nastanka peruti i proređivanja kose.

Upotreba:

Naneti na mokru kosu i lagano masirati. Ostaviti da deluje 1 minut. Isprati mlakom vodom. Ovaj blagi šampon ima fiziološki pH i može se koristiti svakodnevno ako je potrebno.

Sastav:

Inovativna Biotinax tehnologija kombinuje delovanje tri važna aktivna sastojka: biotin, metionin i cistin. Oni deluju protiv proređivanja kose. Biljne matične ćelije su izuzetno bogate snažnim aktivnim sastojcima koji daju ćelijama vitalnost i revitalizuju folikule dlake i ćelije vlasišta. CapixylTM je mikstura acetil-tetrapeptida-3 i ekstrakta crvene deteline koji izuzetno povoljno deluje na proređenu kosu. Pantenol jača i hidrira kosu i vlasište.

893,00 RSD