MENI
Korpa

Rigenforte Biotinax šampon protiv opadanja kose – 250 ml

Rigenforte Biotinax šampon protiv opadanja kose – 250 ml
Rigenforte Biotinax šampon protiv opadanja kose – 250 ml

Opis proizvoda

Rigenforte šampon sadrži prirodne sastojke koji stimulišu rast kose, hrane je, jačaju i povećavaju volumen. Preporučuje se i muškacima i ženama kod proređivanja i pojačanog opadanja kose. Pogodan je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu.

Preporučuje se i za tanku i krtu kosu jer poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštećenu dejstvom sunca, vetra, smoga i farbi za kosu. Sadrži prirodne sastojke koji stimulišu rast kose. Ne sadrži agresivna peneća sredstva i ne isušuje kožu glave. Stvara laganu penu koja pruža osećaj perfektne čistoće i lako se ispire.

Rigenforte šampon efikasno i temeljno čisti kosu ali ne sadrži agresivna peneća sredstva s obzirom na njegovo nežno delovanje na kosu i kožu glave može se i svakodnevno koristiti

Način upotrebe:

Naneti na mokru kosu, lagano masirati i ostaviti da deluje 1 minut, isprati mlakom vodom. Šampon je pogodan za svakodnevno i dugotrajno korišćenje. Najbolji efekti u prevenciji opadanja kose se postižu uporednim korišćenjem ovog šampona sa Rigenforte Biotinax ampulama.

Sastav:

Biotinax - patentirana formula kompanije ESI, sastoji se od biotina, metionina i cisteina.

Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje ojačavaju keratinsku strukturu kose, dajući joj čvrstinu i elastičnost.

Biotin dovodi u ravnotežu proizvodnju sebuma i na taj način eliminiše probleme koje uzrokoju njegovo preterano lučenje (seboroični dermatitis, pojava peruti) ili nedovoljno lučenje (gubljenje sjaja, preterano isušivanje).

Biljne matične ćelije su bogate esencijalnim sastojcima koji pospešuju aktivnost folikula, zaustavljaju opadanje i pospešuju rast kose.

Capixyl TM mešavina acetil- tetrapeptida i ekstrakta crvene deteline. On deluje na glavne faktore koji dovode do gubitka kose. Capixyl TM inhibira aktivnost enzima 5-alfa reduktaze čime se smanjuje produkcija DHT koji je odgovoran za androgeni tip alopecije. Suzbija preveremenu minijaturizaciju folikula dlake i poboljšava pričvršćenost dlake u vlasište, čime se sprečava prevremeno ispadanje dlake iz korena kose. Capixyl TM deluje umirujuće i sprečava upalu i iritaciju vlasišta.

893,00 RSD