MENI
Korpa

Rigenforte Biotinax balzam protiv opadanja kose – 200 ml

Rigenforte Biotinax balzam protiv opadanja kose – 200 ml
Rigenforte Biotinax balzam protiv opadanja kose – 200 ml

Opis proizvoda

Rigenforte® Biotinax® balzam za kosu sa biljnim matičnim ćelijama namenjen je jačanju i obnovi oštećene i tanke kose koja je sklona preteranom opadanju.

Balzam kondicionira kosu i olakšava raščešljavanje. Kosa zahvaljujući ovom balzamu postaje mekana, izuzetno sjajna i svilenkasta na dodir uz efekat povećanja volumena. Preporučuje se i za kosu tretiranu keratinom.

Balzam omogućava brzo raščešljavanje i sprečava naelektrisanje kose nakon sušenja. Revitalizuje kosu celom dužinom, od korena do vrhova. Lagana i delikatna formulacija lako se nanosi celom dužinom kose.

Dermatološki testirano.

Upotreba:

Naneti na opranu kosu celom dužinom. Ostaviti da deluje par minuta i dobro isprati vodom.

Sastav:

Biotinax: patentirana ESI formula koja sadrži biotin, metionin i cistin. Sprečava proređivanja kose.

Biljne matične ćelije: izuzetno bogate esencijalnim aktivnim sastojcima koji daju ćelijama vitalnost, aktiviraju folikule dlake i ćelije vlasišta.

CapixylTM: mikstura 3-acetil-tetrapeptida i ekstrakta crvene deteline, koji izuzetno povoljno deluju na proređenu kosu i zaustavlja opadanje. Pantenol: hidrira kosu i kožu glave. Biljni proteini i fosfolipidi male molekulske težine: regenerišu oštećenu strukuturu dlake i vraćaju kosi elastičnost i jačinu. Kosa postaje zaglađena i manje lomljiva.

Proizvod ne sadrži boje, parabene, silikone i mineralna ulja.

749,00 RSD