MENI
Korpa

RENA VERSE PILING za kosu – 200 ml

RENA VERSE PILING za kosu – 200 ml
RENA VERSE PILING za kosu – 200 ml

Opis proizvoda

RENA VERSE PILING je prirodni probiotski piling za kosu. Prirodni piling u obliku pene sa uljem makadamije, ekstatom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima ( cink, mangan, kalcijum i silicijum ) Bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Upotreba:

Preporučujemo upotrebu dva puta mesečno, Nakon prvog i drugog šampona isprati kosu, zatim piling naneti na teme glave blago umasirati a potom raščešljati po dužini cele kose. Ostaviti do 3 min na osetljivoj a na normlanoj koži max do 5 min da deluje a potom isprati. Preporučujemo Rena verse masku za regeneraciju i za hidrataciju Rena Verse Hydria kondicioner.

Pilingom podstičemo rast kose, reguliše se proizvodnja sebuma i sprečava se pojava peruti na vašoj kosi. Najvažnija uloga pilinga jeste čišćenje temena i vlasišta. Piling otvara kutikulu dlake i stimuliše bolji prodor hranljivih sastojaka Rena Verse maske.

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka. Ukoliko dodje do nezeljenih reakcijau vidu peckanja isprati i ne ponavljti postupak.

3.500,00 RSD