MENI
Korpa

R-Lipoinn – 30 kapsula

R-Lipoinn – 30 kapsula
R-Lipoinn – 30 kapsula

Opis proizvoda

R-Lipoinn® je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom.

R-Lipoinn® je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži Natrijum R lipoat koji se u organizmu metaboliše u R alfa lipoinsku kiselinu – bez sintetičkog S oblika koji se nalazi u svim preparatima alfa lipoinske kiseline prisutnim na našem tržištu.

R-Lipoinn® efikasno reguliše simptome oksidativngog stresa posebno kod dijabetesa, dijabetesne polineuropatije, gojaznosti i starenja. Kao snažan antioksidans regeneriše i druge antioksidanse: glutation, vitamin C, vitamin E i koenzim Q10.

Prednosti R-Lipoinn®-a:

  • Značajno povećava antioksidativnu aktivnost vaših ćelija i mitohondrija i tako prevenira oštećenje i propadanje mitohondrija. Ovo efikasno smanjuje povećanje oksidativnog stresa povezanog sa starenjem.
  • Održava zdrav nivo drugih antioksidanasa u koje spadaju Koenzim Q10, vitamin C, Vitamin E i glutation.
  • Utiče na poboljšanje memorije, smanjuje oštećenja mozga i štiti mozak od neurodegenerativnih promena vezanih za starenje.
  • R alfa lipoinska kiselina se sintetiše u organizmimu i bezbedno se i sigurno metaboliše.
  • Sadrži samo R oblik alfa-lipoinske kiseline, koji je aktivan, bez S oblika koji je neaktivan, na taj način bioraspoloživost i terapijski efekat R-Lipoinn® je 2,5 puta veća, što je dokazano brojnim kliničkim studijama.

Doziranje i način upotrebe: 

1 do 2 kapsule dnevno, najbolje je uzimati preparat pola sata pre obroka. Izbegavati mleko i mlečne proizvode kao i preparate koji sadrže Fe, Ca i Mg  2 sata pre i nakon upotrebe kapsula R-Lipoinn®

Sastav: 

R-alfa lipoinska kiselina

1.375,00 RSD