MENI
Korpa

QYRA - 21 ampula

QYRA - 21 ampula
QYRA - 21 ampula

Opis proizvoda

Qyra® je Gelitin preparat sa aktivnim sastojkom Verisol® koji prodire u dublje slojeve kože i podstiče stvaranje kolagena. Kolagen je prirodan sastojak kože, ali se tokom godina njegova proizvodnja smanjuje i koža usled toga stari. Zato su vašoj koži potrebni kolagenski peptidi koji čine osnovni sastojak Qyra® preparata. Oni podstiču prirodno stvaranje kolagena, koji vraća koži vlažnost i elastičnost, smanjuje bore i usporava starenje kože.

Qyra® sistemski utiče na metabolizam kože čitavog tela obnavljajući je iznutra, iz dubljih slojeva, do kojih kozmetički preparati nikada ne dopiru. Pošto deluje na kožu čitavog tela, a ne samo lica, naš preparat utiče na vidno smanjenje celulita. Kolagen je važan sastojak vaše kose i noktiju, te će korišćenje Qyra® preparata zasigurno uticati i na njihovo jačanje i kvalitet.

Qyra® preparat na bazi biokativnih kolagenskih peptida preporučuje se svim ženama koje žele da:

  • smanje bore na licu, vratu i dekolteu
  • smanje celulit
  • pojačaju kvalitet kose i noktiju

Sirovinski sastav: Voda, hidrolizovani kolagen VERISOL®, saharoza, limunska kiselina, vinska kiselina, koncentrat soka ploda jabuke, koncentrat soka ploda limuna, arome, koncentrat cveta šafranike, konzervanski kalijum-sorbat i natrijum benzoat, nikotinamid, zaslađivač sukruloza, D-biotin.

Bez glutena. Ne sadrži genetički modifikovane oganizme (GMO).

Sastojci u 1 dozi (25ml)

Verisol ® – hidrolizovani kolagen 2,5 g

Niacin 16 mg Biotin 50 μg

4.464,00 RSD