MENI
Korpa

Q Urol - 60 tableta

Q Urol - 60 tableta
Rasprodato
Q Urol - 60 tableta

Opis proizvoda

Q Urol® pomaže kod simptoma hroničnog prostatitisa i sindroma hroničnog bola u karlici.

Q Urol® je kombinacija biljnih sastojaka sa visokom koncentracijom bioflavonoida koji su se pokazali efikasnim u smirivanju tegoba hroničnog prostatitisa, bolnog pelvičnog sindroma i simptoma donjeg urinarnog trakta (LUTS).

Q Urol® kompleks je smeša klinički dokazanih sastojaka uključujući kvercetin, bioflavonoid sa anti-zapaljenskim i anti-oksidativnim svojstvima; visoko prečišćeni ekstrakt polena, fitoterapeutsko sredstvo koje sadrži amino kiseline, vitamine i minerale sa potvrđenim anti-zapaljenskim svojstvima; bromelain i papain, da pomognu varenje i resorpciju. Q Urol® povezuje svaki od sastojaka u jednu tabletu sa formulom produženog delovanja.

Upotreba:

1 tableta dva puta dnevno sa obrokom, ili po preporuci lekara.

Sastav:

Jedna bočica sadrži 60 tableta.

Jedna tableta sadrži:

Smeša od 750 mg

kvercetin

polen ekstrakt

papain

bromelain

kalcijum 75 mg

Bioflavonoidi su polifenolne supstance koje se nalaze u biljkama. Pozitivno utiču na zdravlje našeg organizma, smanjuju oksidativni stres i pomažu našem telu da efikasnije funkcioniše protiv potencijalno štetnih faktora kojima smo svakodnevno izloženi.

Zapaljenje je jedan od imunoloških odgovora našeg tela. Alergeni, klice, toksini i drugi iritanti mogu izazvati upale koje rezultiraju neprijatnim simptomima.

Kvercetin spada u veoma jake antioksidante koji štite naš organizam od slobodnih radikala. Na taj način se sprečavaju oštećenja i iritacije do kojih može doći nakupljanjem slobodnih radikala. Deluje protivupalno jer onemogućava početak zapaljenske reakcije koja bi dovela do pada imunteta. Protivupalno dejstvo ispoljava i na akutne i na hronične procese u organizmu.

Sprečava histaminski odgovor koji dovodi do alergijskih reakcija tako da može pomoći kao preventiva.

Kvercetin ima antireumatsko i antikancerogeno delovanje.

Bromelain i papain omogućavaju potpunu iskoristljivost kvercetina u našem organizmu.


5.990,00 RSD