MENI
Korpa

Prozor Balance - 500 ml

Prozor Balance - 500 ml
Prozor Balance - 500 ml

Opis proizvoda

Prozor je mnogo više od staklene površine u prostoru. Prozor je naše sunce, naša energija, toplota, vazduh i dah. Zato nam je potreban čist, prozračan bez bilo kakvih tragova koji bi umanjili tu prozračnost i da sva ta bistrina traje duže. Da li je to moguće? O da, moguće je sa The Clean Drops prozorom. Sa njim je sunce stalno tu. A sa suncem balans i energija.

Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke narandže i ylang ylanga. Kreiran je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopouzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogućnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida najtvrdokorniju prljavštinu sa svih staklenih površina ostavljajući blistav sjaj.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati staklene površine koje želimo da očistimo od svih vrsta prljavština, otisaka prstiju i prašine i zatim obrisati krpom ili papirnim ubrusom. Idealan je za sve staklene površine, prozore i ogledala. Pogodan je i za elektro aparate. Odličan za svakodnevnu upotrebu u svim prostorijama gde se nalaze staklene površine.

Za najbolje rezultate:

Isprskati stolariju sredstvom ODMAŠĆIVAČ ili KAMENAC. Ako su velike zaprljanosti ostaviti da odstoji pa izribati, a ako nisu može se odmah ribati. Zatim isprskati prozore sa sredstvom PROZOR i obrisati stakla. Kamene, mermerne površine oko prozora isprskati sa sredstvom MERMER/GRANIT/ KERAMIKA, a drvene sa sredstvom DRVO.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Isopropyl alcohol, Alcohol vinegar (alkoholno sirce), BiosControl Bergamot Essential Oil*(Citrus Bergamia), Lavander Essential Oil* (Lavandula angustifolia), Sweet Orange Essential Oil* (Citrus Sinensis), Ylang Ylang Essential Oil (Cananga odorata).

1.500,00 RSD