MENI
Korpa

PROfertil – 180 kapsula

PROfertil – 180 kapsula
PROfertil – 180 kapsula
PROfertil – 180 kapsula
PROfertil – 180 kapsula
PROfertil – 180 kapsula
PROfertil – 180 kapsula
PROfertil – 180 kapsula

Opis proizvoda

PROfertil je originalni vitaminski kompleks za dijetetski tretman smanjene plodnosti muškarca. Aktivne supstance PROfertil-a su mikronutritijenti potrebni za razvoj spermatozoida.

PROfertil je kompleks antioksidanasa, L-karnitina, koenzima Q10 i L-arginina za poboljšanje plodnosti muškaraca koji žele potomstvo. Nutritivna podrška kod muškog infertiliteta povezanog sa ishranom.

Ne sadrži laktozu ni gluten.

Ne sadrži sastojke životinjskog porekla, pogodan za vegane i vegeterijance.

PROfertil© povećava zapreminu sperme, povećava broj i poboljšava pokretljivost spermatozoida. Hrana za posebne medicinske namene.

Upotreba:

Uzmite dve kapsule na dan sa malo tečnosti tokom ili nakon obroka. Za dodatna pitanja konsultujte svog lekara ili farmaceuta. Može da se koristi neprekidno, do začeća deteta, uz konsultciju sa lekarom.

Upozorenje: Proizvod se mora koristiti pod medicinskim nadzorom. Molimo Vas konsultujte se sa svojim lekarom pre prve upotrebe ili prilikom promene preporučenog uputstva za upotrebu. Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica i nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane. Osobe osetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste ovaj proizvod. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu!

Sastav:

L-karnitin 440 mg

L-arginin 250 mg

Koenzim Q10 15 mg

Vitamin E 120 mg

Zn 40 mg

Folna kiselina 800 µg

Glutation 80 mg

Selen 60 µg

Vegi-kapsule: materijal od kog su izrađene kapsule je biljnog porekla (celuloza). Ne sadrži sastojke životinjskog porekla i dobro se podnosi.

23.900,00 RSD