MENI
Korpa

Prirodni sapun od maslinovog ulja sa pomorandžom - 100 g

Prirodni sapun od maslinovog ulja sa pomorandžom - 100 g
Prirodni sapun od maslinovog ulja sa pomorandžom - 100 g

Opis proizvoda

Macrovita prirodni sapun od maslinovog ulja i pomorandže, namenjen je onima sa najosetljivijom kožom. Može da se primenjuje i za lice i za telo. Ovaj ekskluzivni, 100% prirodni sapun proizveden je po tradicionalnoj recepturi grčkih majstora. Osnovu sapuna čini organski gajeno maslinovo ulje sa ostrva Krit u Grčkoj. Opšte je poznata činjenica da je maslinovo ulje iz Grčke jedno od najkvalitetnijih na svetu i da kao takvo ima niz lekovitih svojstava u kozmetici.

Macrovita prirodni sapun, osim što lepo miriše, stvara tanak sloj prirodne, masne emulzije koja štiti kožu. Zahvaljujući svojim blagim sastojcima i potpunom odsustvu sintetičkih konzervansa, ovaj sapun ne samo da čisti kožu, već je i hrani. Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla. Blago čisti, omekšava i vlaži kožu.

Macrovita prirodni sapuni su bez konzervansa i veštačkih boja. Ekološki su prihvatljivi (100% biorazgradivo).

Sastojci:

Sodium Olivate (Saponified Olive Oil), Sodium Palmate, Aqua (Water), Sodium Palm Kernelate, d-Limonene, Palm Acids, Glycerin, Sodium Chloride, Palm Kernel Acids, Parfum (Fragrance), Tetrasodium EDTA, Citral, Citric Acid, Tetrasodium Etidronate (HEDP), Citronellol, Geraniol, Linalool.

Aktivni sastojci:

maslinovo ulje

360,00 RSD