MENI
Korpa

Prirodni sapun od maslinovog i arganovog ulja - 50 g

Prirodni sapun od maslinovog i arganovog ulja - 50 g
Prirodni sapun od maslinovog i arganovog ulja - 50 g

Opis proizvoda

Macrovita Prirodni sapun sa organskim maslinovim uljem i Arganom.

Maslinovo ulje koje su uzgaja u Grčkoj na ostrvu Krit, smatra se do danas najboljim na svetu. Kao kozmetički sastojak ono ima neverovatno pozitivan efekat na naše telo, lice i kosu.

Arganovo ulje se u Maroku naziva “tečno zlato”. To je ulje koje se dobija iz plodova biljke Argania Spinosa, koja raste samo na području Maroka. Prirodnom preradom se dobija eterično arganovo ulje koje po svojim fantastičnim svojstvima nema konkurenta u službi lepote i nege lica, tela i kose.

Ovaj fenomenalan, 100% prirodni sapun proizveden je po tradicionalnoj recepturi grčkih majstora. Blago čisti, omekšava i vlaži kožu. Bez konzervansa i veštačkih boja. Ekološki prihvatljivo (100% biorazgradivo).

Macrovita prirodni sapuni, osim što lepo mirišu, stvaraju tanak sloj prirodne, masne emulzije koja štiti kožu. Zahvaljujući svojim blagim sastojcima i potpunom odsustvu sintetičkih konzervansa, ovaj sapun ne samo da čisti kožu, već je i hrani.

Sadrži 100% prirodnih sastojaka.

Rok upotrebe neograničen.

Upotreba:

Prirodni sapun za lice, telo i kosu koji je idealan za osetljivu kožu. Pre upotrebe vlažiti. Svako Vaše kupanje i tuširanje postaće prijatno opuštajuće iskustvo.

Sastojci:

Sodium Olivate (Saponified Olive Oil), Sodium Palmate, Aqua (Water), Sodium Palm Kernelate, Palm Acids, Glycerin, Sodium Chloride, Palm Kernel Acids, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Tetrasodium Etidronate (HEDP)

340,00 RSD