MENI
Korpa

Prirodni dezodorans od kristala u stiku - 120 ml

Prirodni dezodorans od kristala u stiku - 120 ml
Prirodni dezodorans od kristala u stiku - 120 ml

Opis proizvoda

Dezodoransi antiperspiranti uglavnom nisu zdravi. Najveći broj dezodoransa i perspiranata, koji akcenat stavljaju na sposobnost sprečavanja znojenja, u sebi sadrže aluminijum koji utiče na zatvaranje pora. Time se zaista redukuje znojenje, ali se istovremeno toksini zadržavaju u organizmu, i na taj način potencijalno, izazivaju opasnost od nastanka kancera limfnih čvorova i raka dojke. Unošenje aluminijuma u nauci je povezano i sa jednom vrstom demencije – Alchajmerovom bolešću.

Prirodni dezodorans u stiku sa prirodnim kristalima čuva vaše zdravlje.

Macrovita prirodni kristalni dezodorans, nudi prirodnu zaštitu od telesnih mirisa koje stvaraju mikroorganizmi inhibiranjem njihovog razvoja. Iako ne sprečava znojenje, osećaj svežine i velnesa koji pruža, traje 24 sata. Njihova karakteristika je što nanošenjem na epiderm formiraju zaštitni film koji inhibira razvoj bakterija koje uzrokuju neprijatne mirise. Istovremeno, kristali ne sprečavaju prirodni proces eliminacije toksina iz organizma ili znojenje. To je razlog zbog koga se ovi dezodoransi preporučuju od strane doktora. Izuzetno je ekonomičan i može trajati do 6 meseci u zavisnosti od načina upotrebe.

Prirodni kristalni dezodorans bez sulfata kako za muškarce tako i za žene.

Dermatološki testirano.

Ne sadrži vazelin, propilen glikol, aluminijum ili paraben.

Sadrži 100% prirodnih sastojaka.

Upotreba:

Vrh kristalnog dezodoransa nakvasiti pre upotrebe i zatim naneti na područje ispod pazuha. Namenjeno samo za spoljnu upotrebu.

Sastojci:

Potassium allum, * Bio | ** Allergens free

1.590,00 RSD