MENI
Korpa

Pre-Shave ulje za brijanje – 100 ml

Pre-Shave ulje za brijanje – 100 ml
Pre-Shave ulje za brijanje – 100 ml

Opis proizvoda

The Golden Spartan Pre-Shave ulje za brijanje drastično smanjuje mogućnost posekotina, iritacija i uraslih dlaka, jer omekšava bradu, a kožu čini popustljivom, fleksibilnom i dobro podmazanom.

Prodire u kožu i zadržava vodu, čineći kožu veoma hidriranom i elastičnom. Hidrirana koža ne pruža otpor i lako se prilagođava obliku britve, tako da ne dolazi do posekotina.

Uključivanjem The Golden Spartan Pre-Shave 100% prirodnog ulja za brijanje u vašu rutinu, odmah ćete videti značajne rezultate.

Dobićete glatkije brijanje, zaštićenu, bolje hidriranu kožu i dlaku, bez začepljenih pora.

The Golden Spartan Pre-Shave ulje za brijanje je savršeno rešenje za bradonje i brkonje. Ono omogućava da vidite kuda prelazite brijačem, što nije moguće sa penom i kremom za brijanje.

Nema više brige da ćete pokvariti vašu savršeno oblikovanu bradu ili brkove.

The Golden Spartan proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti.

Upotreba:

Berberi koriste ulje za brijanje pre vrućeg peškira i nanošenja pene za brijanje. Međutim, kod kućne upotrebe naša preporuka je da pokvasite lice toplom vodom, zatim namažete ulje za brijanje i započnete brijanje.

Sastav:

ulje ricinusa, semenki grožđa, jojobe, glicerin, vitamin E.

2.100,00 RSD