MENI
Korpa

Podovi Energy - 500 ml

Podovi Energy - 500 ml
Podovi Energy - 500 ml

Opis proizvoda

Ovo je viskokoncentrovani proizvod za sve vrste podova, može se korisriti od mermera do parketa. Dovoljna je mala količina za svakodnevnu upotrebu. Topla voda će rastopiti magične kapljice eteričnih ulja i ispuniti prostor isceljujućim mirisima.

Energy je mešavina grejpa, bergamota, ruzmarina, sibirske jele i kleke. Ove moćne kapljice zajedno ublažavaju stres i razdražljivost, bistre um a onda podižu raspoloženje i vraćaju životnu energiju. Pročiščavaju vazduh i bude radost.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Energy.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida sve vrste prljavština sa svih vrsta podova.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Podovi su visokokoncetrovani proizvod. Potrebna je mala količina da se rastvori u vodi. Pokvasiti krpu i prebrisati površine. Idealan je za sve vrste površina, jednako dobro skida prljavštinu i sa drvenih i svih drugih površina. Odličan za svakodnevnu upotrebu svih prostorija u enterijeru.

Za najbolje rezultate:

Za podove u kuhinji, kupatilu gde imamo keramiku, kamen, mermer prvo prebrišemo sa sredstvom PODOVI rastvorenim u toploj vodi, a zatim ako želimo dodatni sjaj blago vlažnom krpom pređemo još jednom sa sredstvom MERMER/GRANIT/KERAMIKA ili ako želimo da dezinfikujemo površinu sa sredstvom DEZINFEKCIJA čistom, suvom krpom. Za drvene površine u dnevnom boravku, spavaćim sobama prvo prebrišemo sa sredstvom PODOVI rastvorenim u toploj vodi i ako želite dodatni sjaj ili obnovite drvene površine slobodno isprskajte površine sredstvom DRVO i prebrišite suvom krpom.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Coco Glucose (mešavina četiri potpuno prirodna surfaktanata dobijena iz ulja kokosa), Citric acide (limunska kiselina), BiosControl*, Xanthan gum (Ksantan guma) Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Grapefruit Essential Oil* (Citrus paradisi), Rosemary Essential Oil (Rosmarinus officinalis), Siberian Fir Essential Oil (Abies siberica), Juniper Berry Essential Oil (Juniperus communis).

1.500,00 RSD