MENI
Korpa

Podovi Black Swan - 500 ml

Podovi Black Swan - 500 ml
Podovi Black Swan - 500 ml

Opis proizvoda

The Clean Drops Black Swan viskokoncentrovani proizvod za sve vrste podova, može se korisriti od mermera do parketa. Dovoljna je mala količina za svakodnevnu upotrebu. Topla voda će rastopiti magične kapljice eteričnih ulja i ispuniti prostor isceljujućim mirisima.

Black Swan je kombinacija grejpa, lavande, pačulija i vetrivera. Kreirano je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, osnaži. Miris je blago drvenast sa svežim notama grejpa i lavande. Bez veštačkih mirisa i boja, biorazgradiv, netoksičan.

Podovi su visokokoncetrovani proizvod. Potrebna je mala količina da se rastvori u vodi. Pokvasiti krpu i prebrisati površine. Idealan je za sve vrste površina, jednako dobro skida prljavštinu i sa drvenih i svih drugih površina. Odličan za svakodnevnu upotrebu svih prostorija u enterijeru. Na prirodan način uklanja nećistoće.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida sve vrste prljavština sa svih vrsta podova.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Podovi su visokokoncetrovani proizvod. Potrebna je mala količina da se rastvori u vodi. Pokvasiti krpu i prebrisati površine. Idealan je za sve vrste površina, jednako dobro skida prljavštinu i sa drvenih i svih drugih površina. Odličan za svakodnevnu upotrebu svih prostorija u enterijeru.

Za najbolje rezultate:

Za podove u kuhinji, kupatilu gde imamo keramiku, kamen, mermer prvo prebrišemo sa sredstvom PODOVI rastvorenim u toploj vodi, a zatim ako želimo dodatni sjaj blago vlažnom krpom pređemo još jednom sa sredstvom MERMER/GRANIT/KERAMIKA ili ako želimo da dezinfikujemo površinu sa sredstvom DEZINFEKCIJA čistom, suvom krpom. Za drvene površine u dnevnom boravku, spavaćim sobama prvo prebrišemo sa sredstvom PODOVI rastvorenim u toploj vodi i ako želite dodatni sjaj ili obnovite drvene površine slobodno isprskajte površine sredstvom DRVO i prebrišite suvom krpom.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Coco Glucose (mešavina četiri potpuno prirodna surfaktanata dobijena iz ulja kokosa), Citric acide (limunska kiselina), BiosControl*, Xanthan gum (Ksantan guma), 

1.600,00 RSD