MENI
Korpa

Peanil – 15 kapsula

Peanil – 15 kapsula
Peanil – 15 kapsula

Opis proizvoda

Peanil je kombinovani preparat sa palmitoiletanolamidom (PEA) i L-askorbinskom kiselinom (vitamin C), koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, štiti ćelije od oksidativnog stresa i smanjuje osećaj iscrpljenosti i umora.

Za razliku od često korišćenih nesteroidnih antiinflamatornih lekova protiv bolova, efekat Peanil-a se manifestuje tokom dužeg vremena i dugotrajan je (njegovi aktivni sastojci deluju akumulirajuće), a njegova upotreba ne krije ozbiljne rizike kao što je ulcerogeni efekat (razvoj i napredovanje čira), nefrotoksičnost (oštećenje bubrega) i bronhijalni spasticitet (kontrakcija bronhijalnih zidova što dovodi do otežanog disanja).

Upotreba:

1 kapsulu oko 30 minuta pre obroka ujutru i uveče tokom 2 nedelje, a zatim 1 kapsulu dnevno tokom 30-60 dana. Ako je potrebno, doza se može ponovo povećati na 2 kapsule dnevno a trajanje primene da bude produženo.

Kontraindikacije: Ne koristiti tokom trudnoće, dojenja i kod dece mlađe od 18 godina. Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne koristite dodatak ishrani kao zamenu za raznovrsnu ishranu. Držite van domašaja male dece.

Sastav (u 1 kapsuli):

Palmitoiletanolamid (mikronizovan i ultramikronizovan) 400 mg

Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 300 mg

1.370,00 RSD