MENI
Korpa

Pantogar tonik za kosu za žene - 100 ml

Pantogar tonik za kosu za žene - 100 ml
Pantogar tonik za kosu za žene - 100 ml

Opis proizvoda

Pantogar® tonik za aktivaciju rasta kose namenjen je ženama sa pojačanim opadanjem kose, zahvaljujući intenzivnoj formuli za smanjenje gubitka kose. Redovnom primenom, koren dlake se ponovno aktivira i obnavlja se vitalnost kose. Smanjeno opadanje kose i gušća kosa za samo 3 meseca. Preporučuje se istovremena upotreba Pantogar® šampona i tonika.

Pantogar® tonik za žene za zdravu i jaku kosu:

  • Za bujniji izgled kose 
  • Deluje od vrha do korena dlake
  • Kosa izgleda zdravije

Pantogar® tonik za zdravu i jaku kosu je namenjen za dodatnu negu slabije kose kod žena. Sadrži AnaGainTM i FollicusanTM komplekse, kofein i vitamine B grupe koji neguju kosu od korena do vrha dlake, čineći je jačom i gušćom.

Kozmetički proizvod.

Način upotrebe:

Naneti tonik i umasirati ga u kožu glave dva puta dnevno. Ne ispirati. Na većim površinama sa proređenom kosom preporučuje se upotreba sprej pumpice, dok je za manje površine najpogodnija primena priloženog sprej aplikatora sa preciznim vrhom. Tonik ima prijatan miris i ne ostavlja ostatke na kosi. Nakon nanošenja tonika kosa se može stilizovati na uobičajeni način.

Pantogar® tonik za kosu je pogodan za svakodnevnu upotrebu kod svih tipova kose. Za optimalne rezultate preporučuje se upotreba tokom najmanje 3 meseca.

Preporučuje se istovremena upotreba Pantogar® šampona za zdravu i jaku kosu kod žena.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece.

Aktivni sastojci:

AnaGain™ je prirodni ekstrakt klice graška sa posebno visokim sadržajem dragocenih fitonutrijenata. Ekstrakt stimuliše papilarne ćelije kože korena dlake, što pokreće rast i poboljšava vitalnost kose.

Follicusan™ je kompleks proteina mleka i aminokiselina, koji oživljavaju ćelije folikula dlake, normalizuju ciklus rasta kose i samim tim preveniraju njeno opadanje.

Keratin se obmotava oko dlake poput zaštitnog filma. Na ovaj način on štiti od oštećenja, povećava stabilnost i smanjuje lomljenje kose. Kofein prodire u koren dlake i podstiče protok krvi kroz najmanje krvne sudove kože glave. Tako pospešuje snabdevanje korena dlake hranljivim materijama i ima pozitivan uticaj na njen rast.

Niacin je deo koenzima NAD, koji ima važnu ulogu u brojnim metaboličkim procesima. Pospešuje snabdevanje kože glave nutrijentima za punu i gustu kosu.

Biotin je važan vitamin za kožu i kosu. Pomaže pri negovanju kože glave i jača koren dlake.

Pantenol je dobro poznat kao supstanca za negu (i regeneraciju). Svojim regenracijskim svojstvima umiruje kožu glave i hidrira je.

Pantogar® Growtect Formula sadrži kofein. Studije pokazuju da kofein podstiče rast dlake i kod žena i kod muškaraca.

Pantogar® Growtect Formula za žene sadrži AnaGain™. Studije pokazuju da AnaGain™ utiče na povećanje gustine kose kod žena.

1.475,00 RSD