MENI
Korpa

Pantogar tonik za kosu za muškarce - 100 ml

Pantogar tonik za kosu za muškarce - 100 ml
Pantogar tonik za kosu za muškarce - 100 ml

Opis proizvoda

Pantogar® tonik protiv opadanja kose predstavlja intenzivnu formulu u borbi sa opadanjem kose. Pored kofeina, Procapil™ kompleks klinički dokazano smanjuje opadanje kose i stimuliše rast zdrave kose. Tonik je prijatnog mirisa i ne ostavlja vidljive tragove na koži glave i kosi. Nakon primene tonika, kosu možete stilizovati na uobičajen način.

Način upotrebe:

Naneti tonik i umasirati ga u kožu glave dva puta dnevno. Ne ispirati. Na većim površinama sa proređenom kosom preporučuje se upotreba sprej pumpice, dok je za manje površine najpogodnija primena priloženog sprej aplikatora sa preciznim vrhom. Tonik ima prijatan miris i ne ostavlja ostatke na kosi. Nakon nanošenja tonika kosa se može stilizovati na uobičajeni način.

Pantogar® tonik za kosu je pogodan za svakodnevnu upotrebu kod svih tipova kose.

Za optimalne rezultate preporučuje se upotreba tokom najmanje 3 meseca.

Aktivni sastojci:

Procapil™ je poseban kompleks aktivnih supstanci koji smanjuju gubitak kose i dobija se od prirodnih sastojaka. Inovativna kombinacija biotinil-tripeptida sa apigeninom i oleanolnom kiselinom iz listova maslinovog drveta pomaže jačanju kose i poboljšanju zdravlja korena dlake. Procapil® deluje na glavne uzroke alopecije: loša mikrocirkulacija kože glave, atrofija i starenje korena dlake uzrokovano dihidrotestosteronom.

Keratin se obmotava oko dlake poput zaštitnog filma. Na ovaj način štiti od oštećenja, povećava stabilnost i smanjuje lomljenje kose.

Kofein prodire u koren dlake i podstiče protok krvi kroz najmanje krvne sudove kože glave. Tako pospešuje snabdevanje korena dlake hranljivim materijama i ima pozitivan uticaj na rast dlake.

Biotin je važan vitamin za kožu i kosu. Pomaže pri negovanju kože glave i jača folikul dlake.

Panthenol je dobro poznat kao supstanca za negu. Svojim regeneracijskim svojstvima umiruje kožu glave i hidrira je.

Pantogar® Growtect formula uključuje kofein. Studije pokazuju efekte kofeina koji podstiču rast dlake i kod žena i kod muškaraca. 

Pantogar® Growtect formula za muškarce sadrži ProcapilTM. Studije pokazuju da ProcapilTM usporava proces gubitka kose kod muškaraca.

1.730,00 RSD