MENI
Korpa

Pantogar šampon za kosu za žene - 200 ml

Pantogar šampon za kosu za žene - 200 ml
Pantogar šampon za kosu za žene - 200 ml

Opis proizvoda

Pantogar® šampon za zdrav rast kose je namenjen ženama sa pojačanim opadanjem kose. Sadrži specijalno dizajniran AnaGainTM kompleks, kofein, kompleks vitamina B i keratin – dlaka postaje jača i otpornija, a kvalitet kose postaje bolji.

Pantogar® šampon za žene za zdravu i jaku kosu:

  • Za bujniji izgled kose Deluje od vrha do korena dlake
  • Kosa izgleda zdravije

Pantogar® šampon za zdravu i jaku kosu je namenjen za dodatnu negu slabije kose kod žena. Sadrži specijalno dizajniran AnaGainTM kompleks, kofein i vitamine B grupe koji neguju kosu od korena do vrha dlake, čineći je jačom i gušćom.

Kozmetički proizvod.

Način upotrebe:

Naneti šampon, umasirati ga u kožu glave i nakon 2 minuta isprati. Za optimalne rezultate preporučuje se upotreba tokom najmanje 3 meseca. Pogodan za svakodnevnu upotrebu kod svih tipova kose.

Preporučuje se istovremena upotreba Pantogar® tonika za zdravu i jaku kosu kod žena.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece.

Aktivni sastojci:

AnaGain™ je prirodni ekstrakt klica graška sa posebno visokim sadržajem dragocenih fitonutrijenata. Ovaj ekstrakt stimuliše ćelije korena dlake, što pokreće rast i poboljšava vitalnost kose.

Keratin se obmotava oko dlake poput zaštitnog filma. Na ovaj način štiti od oštećenja, povećava stabilnost i smanjuje lomljenje kose.

Kofein prodire u koren dlake i podstiče protok krvi kroz najmanje krvne sudove kože glave. Tako pospešuje snabdevanje korena dlake hranljivim materijama i ima pozitivni uticaj na rast dlake.

Niacin je deo koenzima NAD, koji ima važnu ulogu u brojnim metaboličkim procesima. Pospešuje snabdevanje kože glave hranljivim materijama za punu i gustu kosu.

Biotin je važan vitamin za kožu i kosu. Pomaže pri negovanju kože glave i jača koren dlake.

Pantenol je dobro poznat kao supstanca za negu. Svojim regeneracijskim svojstvima umiruje kožu glave i hidrira je.

1.200,00 RSD