MENI
Korpa

Pantogar šampon za kosu za muškarce - 200 ml

Pantogar šampon za kosu za muškarce - 200 ml
Pantogar šampon za kosu za muškarce - 200 ml

Opis proizvoda

Pantogar® šampon sadrži ProcapilTM kompleks, kofein, apigenin i vitamine B grupe. Redovnom primenom poboljšava se mikrocirkulacija kože glave – što vodi ka boljoj ishranjenosti korena dlake i smanjenom opadanju kose.

Pantogar® šampon za muškarce je specijalno dizajniran za muškarce, kod kojih je gotovo svakodnevni gubitak kose uzrokovan uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT). Sa posebnom formulom Pantogar® Growtect za muškarce, koren dlake se aktivira i dlaka postaje jača i otpornija.

Pantogar® šampon za muškarce za jačanje kose:

• Čini kosu jačom i otpornijom

• Deluje od vrha do korena dlake

• Kosa izgleda zdravije i bujnije

Pantogar® šampon za jačanje kose namenjen je za dodatnu negu proređene i oslabljene kose muškaraca. Sadrži ProcapilTM kompleks, kofein i vitamine B grupe koji doprinose boljoj mikrocirkulaciji kože glave – poboljšava se ishranjenost korena dlake, a kosa izgleda jača i gušća.

Kozmetički proizvod.

Način upotrebe:

Naneti šampon, umasirati ga u kožu glave i nakon 2 minuta isprati. Za optimalne rezultate preporučuje se upotreba tokom najmanje 3 meseca. Pogodan za svakodnevnu upotrebu kod svih tipova kose. Preporučuje se istovremena upotreba Pantogar® tonika za jačanje kose kod muškaraca.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece.

Aktivni sastojci:

Procapil™ je poseban kompleks aktivnih supstanci koji smanjuju gubitak kose i dobija se od prirodnih sastojaka. Inovativna kombinacija biotinil-tripeptida sa apigeninom i oleanolnom kiselinom iz listova maslinovog drveta pomaže jačanju kose i poboljšanju zdravlja korena dlake. Procapil® deluje na glavne uzroke alopecije: loša mikrocirkulacija kože glave, atrofija i starenje korena dlake uzrokovano dihidrotestosteronom.

Keratin se obmotava oko dlake poput zaštitnog filma. Na ovaj način štiti od oštećenja, povećava stabilnost i smanjuje lomljenje kose.

Kofein prodire u koren dlake i podstiče protok krvi kroz najmanje krvne sudove kože glave. Tako pospešuje snabdevanje korena dlake hranljivim materijama i ima pozitivan uticaj na rast dlake.

Biotin je važan vitamin za kožu i kosu. Pomaže pri negovanju kože glave i jača folikul dlake.

Panthenol je dobro poznat kao supstanca za negu. Svojim regeneracijskim svojstvima umiruje kožu glave i hidrira je.

Pantogar® Growtect formula uključuje kofein. Studije pokazuju efekte kofeina koji podstiču rast dlake i kod žena i kod muškaraca.

Pantogar® Growtect formula za muškarce sadrži ProcapilTM. Studije pokazuju da ProcapilTM usporava proces gubitka kose kod muškaraca.

1.388,00 RSD