MENI
Korpa

Organski biljni proteini u prahu (vanila) - 462 g

Organski biljni proteini u prahu (vanila) - 462 g
Rasprodato
Organski biljni proteini u prahu (vanila) - 462 g

Opis proizvoda

Orgain Organski biljni proteini u prahu omogućavaju najzdravije mršavljenje ikad, plus sadrže izuzetno moćan detox efekat. Ovaj protein biljnog porekla je napravljen od organski uzgojenih biljaka bez glutena pa je pogodan za ishranu osoba sa intolerancijom na gluten.

Benefiti ovih proteina su brojni, a koriste se kao dodatni izvor proteina za osobe koje imaju povećane potrebe za njegovim unosom. Orgain organski biljni protein je izuzetno ukusan, možete odabrati između punog ukusa čokolade i nežnog ukusa vanile.

Priprema je izuzetno jednostavna pa je zbog toga pogodan za upotrebu bilo kada i bilo gde. Pogodno i za decu od šest godina i starije.

Biljni protein za vegane

Orgain Organski biljni protein podstiče čišćenje tela od toksina, a zbog toga telo postaje zdravije i otpornije. Posebno je preporučljiv tokom restriktivnih dijeta i za specifične oblike ishrane bez  životinjskih proteina, pa je pogodan za vegansku ishranu. Ovaj biljni preparat je izvor proteina koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma, ali ne sadrži šećer zbog čega je preporučen od mnogih zdravstvenih ustanova u SAD kao preventivna i terapijska ishrana kod oboljenja raka, dijabetesa i sličnog.

Orgain Organski biljni protein sadrži najčistije sastojke kao što su: organske čia semenke, organski proteini kikirikija, organski proteini graška, organski braon pirinač, organsku steviu i organski kakao.

Biljni protein bez glutena, laktoze i šećera

Proizveden je po najvišim organskim standardima, bez soje, glutena, laktoze, šećera i genetski modifikovanih sastojaka. 100% organski biljni protein je namenjen svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina i istovremena detoksikacija organizma.

Jedan od posebnih benefita ovog organskog proteina je što se može koristi  kao zamena za obrok.

Preporučljiv je svima koji žele da se hrane zdravo i da smršaju na zdrav način, veganima. On je savršen izvor proteina u vreme posta, kao i u posebnim režimima ishrane.

Preporučljiv je dijabetičarima i osobama na anti-kandida ishrani. Biljni protein olakšava varenje.

Proizvod je pogodan za trudnice i dojilje kojima je potrebno uravnoteženo unošenje proteina.

Preporučuje se kao prevencija bolesti i rekonvalescentima i poboljšava varenje.

Organski standardi kompanije Orgain dosežu toliko daleko da je čak i ambalaža Orgain proteina 100% biorazgradiva, napravljena je od kore kikirikija.

Preporučeni način upotrebe: 

Jednu do dve kašike (kašika se nalazi u pakovanju) praha razmutiti u šejkeru, blenderu ili mutilicom sa 250 ml vode, soka (sveže ceđenog) ili mleka (kravljeg, bademovog, kokosovog). Po želji možete dodati seckano sezonsko voće.

Orgain biljni proteini su dostupni u dva sjajna ukusa: kremasta čokolada i vanila, kao i u dve veličine pakovanja: 462 grama ili 920 grama.

* Fotografije su informativnog karaktera.
3.200,00 RSD