MENI
Korpa

Oregamar ulje divljeg origana – 15 kapsula

Oregamar ulje divljeg origana – 15 kapsula
Oregamar ulje divljeg origana – 15 kapsula

Opis proizvoda

Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može konzumirati na prijatan način bez neprijatnog osećaja.

Kako ulje divljeg origana poseduje jaka i efikasna svojstva, uobičajena prateća reakcija na njegovu konzimaciju je osećaj ljutine i peckanja u grlu. Ali, od sada možete konzumirati ulje divljeg origana u kapsulama i uživati u njegovim lekovitim efektima na lagodan i prijatan način bez osećaja peckanja, ljutine i mučnine.

Oregamar ulje origana se koristi kod respiratornih oboljenja (kašalj, prehlada, bronhitis) i gastrointestinalnih oboljenja (dispepsija, aerofagija).

Kapsule su napravljene od organskog divljeg origana koji raste na obroncima teško dostupnih mesta u Španiji i obogaćene devičanskim maslinovim uljem koje se pravi od zrelih maslina sa osunčanih podneblja.

Ulje divljeg origana u kapsulama može biti od pomoći za stanja:

  • Urinarne infekcije (Gram negativne bakterije)
  • Kandidijaza (Candida albicans-oralana, intestrinalana, vaginalana)
  • Paradontopatija
  • Bronhitis, rahinitis, traheitis, produktivni kašalj
  • Herpes simplex 1 i 2 (rozmarinska kiselina)
  • Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu (Helycobacter pylori)
  • Otežano varenje i disbalans crevne flore, gasovi
  • Snižavanje holesterola i šećera u krvi
  • Šuga i vaške (preporuka je da se ulje origana ubaci u šampon ili kupku)

Način upotrebe: 

1 kapsula dnevno posle jela sa čašom vode. Kapsule su namenjene odraslim osobama, a mogu ih konzumirati i deca starija od 12 godina uz obavezan strogi nadzor lekara.

Ulje organskog origana Origanum minutiflorum sa 106 mg karvakrola, odnosno 133 mg ulja divljeg origana i devičansko maslinovo ulje.

Sastav kapsule: 

želatin, glicerin i voda.

Upozorenje: Preporučena dneva doza se ne sme prekoračiti. Preparat nije namenjen za trudnice i dojilje, kao i decu mlađu od 12 godina. Ne preporučuje se osobama sa sa poremećajem akta gutanja, ozbiljnom hipertenzijom, teškim oštećenjem jetre i bubrega, kao i kod osoba na antikoagulantnoj terapiji. Ne koristiti u slučaju povišene osetljivosti ili alergija na bilo koji sastojak preparata.

1.275,00 RSD