MENI
Korpa

Omegactive vegan – 120 kapsula

Omegactive vegan – 120 kapsula
Omegactive vegan – 120 kapsula

Opis proizvoda

Omegactive®  je dijetetski suplement na bazi nezasićenih masnih kiselina: monozasićenih (Omega 7 i Omega 9) i polinezasićenih (Omega 3 i Omega 6). Sadrži ulje semena lana (omega 3 i omega 6), ulje noćurka (omega 6), maslinovo ulje (omega 9), ulje iz ljuske pirinča (omega 3 i omega 9) i ulje iz ploda vučjeg trna (omega 7).

Omegactive®  je 100% biljni preparat u posebnoj mekoj biljnoj kapsuli VEGICAPS® SOFT. Upotreba Omegactive® kapsula je korisna za obezbeđivanje uravnoteženog unosa ovih hranljivih sastojaka koji deluju kao prirodni antioksidans i snabdevaju organizam nezasićenim masnim kiselinama neophodnim za njegovo dobro funkcionisanje.

Omegactive® kapsule su povoljno utiču na kardiovaskularni sistem (smanjuju rizik od ateroskleroze, povoljno utiču na nivo triglicerida i holesterola). Omega nezasićene masne kiseline blagotvorno deluju na kožu i treba ih uzimati kao  dodatak ishrani kod  specifičnih dermatoloških  promena  na epidermu kao što su atopični ekcem, dermatitis, psorijaza, perutanje kože i sl.

Omegactive® kapsule povoljno utiču na  ublažavanje tegoba  predmenstrualnog sindroma (PMS). Klinička studija je pokazala smanjenje nivoa triglicerida (za 31%) i LDL holesterola (za 35%) nakon 6 meseci odgovarajuće ishrane i uzimanja 3 kapsule dnevno proizvoda Omegactive.

Upotreba:

2-3 kapsule dnevno

Sastav:

Unos biljnih ulja:

Ulje semena lana (Linum usitatissimus) 800 mg,

Ulje semena noćurka (Oenothera biennis) 90 mg,

Ekstra devičansko ulje ploda masline (Olea europea) 60 mg,

Ulje ljuske zrna pirinča (Oryza sativa) 30 mg,

Ulje ploda vučjeg trna (Hippophae rhamnoides) 10 mg.

Unos nezasićenih masnih kiselina: 

Omega 3 (alfa-linolenska) 360 mg,

Omega 6 (linolna kiselina) 190 mg,

Omega 9 (oleinska kiselina) 176 mg,

Omega 6 (gama –linolenska) 8 mg,

Omega 7 (palmitoleinska kiselina) 3 mg.

Proizvod je pogodan za vegane.

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

1.872,00 RSD