MENI
Korpa

Odmašćivač Energy - 500 ml

Odmašćivač Energy - 500 ml
Odmašćivač Energy - 500 ml

Opis proizvoda

Dešava se da nam promaknu neke manje fleke, da nismo baš raspoloženi to odmah da rešavamo. Ali kada se nakupe, tretiranje istih ume često da bude jako umarajuće. Ali ne brinite. The Clean Drops su se pobrinuli da vam olakšaju da što brže i lakše odstranite sve nagomilano.

Energy je mešavina grejpa, bergamota, ruzmarina, sibirske jele i kleke. Ove moćne kapljice zajedno ublažavaju stres i razdražljivost, bistre um a onda podižu raspoloženje i vraćaju životnu energiju. Pročiščavaju vazduh i bude radost.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Energy.

Visokokoncetrovan.

Skida najdvrdokornije masnoće i prljavštine, vraća sjaj.

Bez sulfata , parabena, veštačkih mirisa i boja, fosfata. Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati površinu koju želimo da očistimo najviše od masnoće i skorele prljavštine i zatim izribati sunđerom isprati. U situacijama dugotrajne isprljanosti isprskati i ostaviti da odstoji pa zatim ribati. Idealan za metal, keramiku, plastiku. Odličan za svakodnevnu upotrebu svih predmeta koje je potrebno odmašćivati i čistiti od nečistoća kao što su rerne, mikrotalasne, razni kuhinjski elementi koji podležu masnoći. Takođe je pogodan i za sav nameštaj iz baštenskog programa koji stoji dugo napolju.

Za najbolje rezultate:

Isprskati stolariju sa ODMAŠĆIVAČ-em, ako su velike zaprljanosti ostaviti da odstoji pa izribati, a ako nisu, može se odmah ribati. Zatim isprskati prozore sa sredstvom PROZOR i obrisati stakla. Kamene, mermerne površine oko prozora isprskati sa sredstvom MERMER/GRANIT/KERAMIKA a drvene sa sredstvom DRVO.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Decyl glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Sodium carbonat (natrijum karbonat), BiosControl *, Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Grapefruit Essential Oil*(Citrus paradisi), Rosemary Essential Oil ( Rosmarinus officinalis), Siberian Fir Essential Oil (Abies siberica ), Juniper Berry Essential Oil ( Juniperus communis).

1.400,00 RSD