MENI
Korpa

Nutri-Nano™ Co Q-10 – 50 kapsula

Nutri-Nano™ Co Q-10 – 50 kapsula
Nutri-Nano™ Co Q-10 – 50 kapsula

Opis proizvoda

Nutri-Nano™ Co Q-10 - koenzim sa 3 x većom efikasnošću od drugih koenzima Q10 na tržištu. Za zdravije srce.

Koenzim Q10 od velike je važnosti za nastanak energije u svim ćelijama, a posebno je važan u radu srca. Sa godinama opada mogućnosti tela da proizvodi koenzim Q10, što za posledicu ima propadanje ćelija. Osim toga, i upotreba nekih lekova, npr. statina, beta blokatora i nekih hipoglikemika dovodi do smanjene proizvodnje koenzima Q10.

Nedostatkom koenzim-a Q10 posebno su ugrožene osobe starijeg doba ali i sportisti zbog povećane potrebe za stvaranjem ćelijske energije. Na žalost, koenzim Q10 teško se apsorbuje i slabe je bioraspoloživosti. Koristeći patentiranu, zaštićenu tehnologiju, Solgar je značajno povećao bioraspoloživost, apsorpciju i efikasnost koenzim-a Q10, tako što ga je uklopio u ambifilnemicele veličine 30 nm. Stoga je mehanizam apsorpcije Nutri-Nano Co Q-10 prirodan proces, identičan apsorpciji masti koja se uobičajeno unosi hranom.

Istraživanje je pokazalo da Solgar Nutri- Nano™ Co Q-10 ima tri puta veću bioraspoloživost od koenzim-a Q10 u prahu i dva puta veću bioraspoloživost od koenzim-a Q10 u uljnoj bazi. To znači da će korisnici Solgar Nutri-Nano™ Co Q-10 kapsula dobiti koenzim Q10 najveće i najbrže moguće bioraspoloživosti.

Upotreba:

1 kapsula dnevno, uz obrok, ili po preporuci lekara

Sastav:

U dnevnoj dozi (1 kapsula):

Nutri-Nano koenzim Q10 (ubikinon) 30 mg.

Bez šećera, soli i skroba.

Ne sadrži kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mlečne sastojke, i formulisan je bez upotrebe konzervanasa i veštačkih aroma.

8.550,00 RSD