MENI
Korpa

Normolip 5 forte- 30 kapsula

Normolip 5 forte- 30 kapsula
Normolip 5 forte- 30 kapsula

Opis proizvoda

Normolip 5 forte sadrži 5 aktivnih sastojaka koji omogućavaju smanjenje apsorpcije holesterola unetog hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi sam organizam.

Klinička studija je pokazala uticaj proizvoda Normolip 5 forte na smanjenje nivoa holesterola: 30 osoba je nakon 2 meseca uzimanja 1 tablete dnevno imalo prosečno smanjenje nivoa holesterola od oko 20% za ukupni holesterol, 27% za LDL holesterol i 17% za trigliceride.

Korišćenje ovog preparata ne oštećuje jetru ni nakon višegodišnje upotrebe.

Normolip 5 forte sadrži 5 prirodnih aktivnih komponenti koje, uz kontrolisanu ishranu, utiču na smanjenje nivoa holesterola i triglicerida, a to su:

  • Fermentisani crveni pirinač,
  • Gama-orizanoli,
  • Koenzim Q10,
  • Polikozanoli i
  • Hrom.

Sinergijsko delovanje ovih komponenti omogućava smanjenje apsorpcije holesterola koji se unosi hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi organizam.

Upotreba:

1 kapsula dnevno, najbolje uveče, pre spavanja.

Upozorenje: Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od  18 godina. Proizvod nije namenjen osobama sa hemofilijom, osobama koje se pripremaju za hiruršku intervenciju, osobama koje su na terapiji statinima i oralnim antikoagulansima. Dijabetičari treba da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom pre uzimanja suplemenata sa hromom.

Sastav:

Crveni pirinač (Oryza sativa) fermentisan pomoću kvasca Monascus Purpureus (od čega monakolin K - 10 mg) 200 mg,

Gama orizanol  90 mg,

Koenzim Q10 10 mg

Polikozanoli standardizovani na 60% oktakozanola 5 mg,

Hrom (hrom(III)-pikolinat) 200 µg.

Proizvod je pogodan za vegane.

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

994,00 RSD