MENI
Korpa

Niacin Hyaluron Correcting serum - 30 ml

Niacin Hyaluron Correcting serum - 30 ml
Niacin Hyaluron Correcting serum - 30 ml

Opis proizvoda

Niacin Hyaluron Correcting serum namenjen je za negu lica svih tipova kože, kao i za negu i popravljanje izgleda kože sa hiperpigmentacijama, aknama, proširenim porama, rozaceom.

Niacin i rezveratrol kao snažni antioksidansi, doprinose regeneraciji kože, posebno sklone hiperpigmentacijama i aknama.

Hijaluron obrazuje film na površini kože iz koga deluje kao efikasan ovlaživač i povećava elastičnost.

Aktivni prirodni sastojci iz meda, kao i glicerin, doprinose mekoći i elastičnosti kože.

Svakodnevnom primenom seruma, bore i znakovi starenja na koži, manje su vidljvi.

Način upotrebe: 

Preporučuje se nanošenje seruma svakog jutra i večeri. 2-5 kapi seruma naneti na prethodno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea, uz lagano tapkanje do upijanja. Predlaže se nanošenje seruma na kožu ruku gde se pojavljuju pege i fleke. Serum se može koristiti samostalno ili zajedno sa kremom; serum se uvek nanosi pre kreme, sačeka da ga koža upije, i krema blago umasira.

Napomena: Izbegavati upotrebu Niacin Hyaluron Correcting Seruma sa proizvodima koji sadrže vitamin C i salicilnu kiselinu, kako ne bi došlo do moguće iritacije kože. Osobe alergične na med, ne treba da koriste ovaj proizvod.

Sastojci:  

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Mel (Honey), Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Resveratrol, Ethylhexylglicerin.

1.685,00 RSD