MENI
Korpa

Memer Balance - 500 ml

Memer Balance - 500 ml
Memer Balance - 500 ml

Opis proizvoda

Za ljubitelje prirodnih materijala kao što su mermer, granit i keramika, a koji se uglavnom koriste u delovima enterijera koji su stalno u upotrebi, The Clean Drops je kreirao liniju samo za njih. Ovaj jedinstveni proizvod je magični štapić za blistav sjaj mermera, granita i keramike, takođe i odlično dezinfikuje.

Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke naradže i ylang ylanga. Kreirano je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogućnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance.

  • Visokokoncetrovan.
  • Skida prljavštinu, vraća sjaj,dezinfikuje.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih mirisa i boja.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati sve mermerne, granitne, keramičke površine koje želimo da očistimo od masnoće, prašine, prljavštine i zatim obrisati blago mokrom ili suvom krpom. Idealan za materijale poput keramike, mermera, granita. Odličan u svakodnevnoj upotrebi svih elemenata od kamena u enterijeru.

Za najbolje rezultate:

Isprskati mermerne, granitne, keramičke predmete i površine sa sredstvom MERMER/GRANIT/KERAMIKA, obrisati krpom ili papirnim ubrusom. Podove od ovih materijala isprskati prebrisati blago mokrom krpom.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Coco Glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Isopropyl alcohol, BiosControl* Bergamot Essential Oil*(Citrus Bergamia), Lavander Essential Oil* (Lavandula angustifolia), Sweet Orange Essential Oil*(Citrus Sinensis), Ylang Ylang Essential Oil (Cananga odorata).

1.500,00 RSD