MENI
Korpa

Medicyst® - 8 kesica

Medicyst® - 8 kesica
Medicyst® - 8 kesica

Opis proizvoda

Medicyst® je prirodni preparat namenjem osobama sa akutnim i hroničnim urinarnim infekcijama. Medicyst® je prirodni uroantiseptik, sa dokazanim trostrukim efektom kod infekcija urinarnog trakta. Smanjuje simptome urinarne infekcije u prvih 24h zahvaljujući BioShield® tehnologiji izrade sprečavajući česte i ponovljene urinarne infekcije.

Medicinsko rešenje za cistitis

Brzo i efikasno smanjuje simptome kod akutnih i hroničnih infekcija urinarnog trakta

Dokazan je sinergistički efekat na mokraćnu bešiku

Bezbedan je i za decu, trudnice i dojilje

Doziranje:

Odrasli: Jednom dnevno rastvoriti jednu kesicu u čaši vode i popiti.

Deca starija od 3 godine: Jednom dnevno rastvoriti jednu polovinu kesice u čaši vode i popiti.

Za akutne infekcije urinarnog trakta dovoljno je popiti jednu kutiju, za prevenciju učestalih urinarnih infekcija potrebno je da se uzima u kontinuitetu dva do tri meseca.

Sastojci:

Cran Max® – sprašeni plod i ulje iz semena američke brusnice (Vaccinium macrocarpon) 500 mg,

D-Manoza 2000 mg,

Vitamin D3 (holekalciferol) 40 I.U.

CranMax® - Klinički dokazana efikasnost patentirane formulacije kod infekcija urinarnog trakta Proantocijanidini iz CranMax®-a sprečavaju vezivanje bakterija za epitel urinarnog trakta i sprečavaju rast i razvoj bakterija u urinarnom traktu Mikroenkapsulacija štiti aktivne sastojke koji se postepeno oslobađaju, čime se obezbeđuje pun terapijski efekat

D-manoza - Vezuje se za bakterijski zid bakterije Ešerihije koli i sprečava njeno vezivanje za unutrašnji zid urinarnog trakta i mokraćne bešike Olakšava eliminaciju bakterija putem urina Terapijski efekat D-manoze dokazan je brojnim kliničkim studijama

Vitamin D3 - Klinički dokazana efikasnost vitamina D u prevenciji urinarnih infekcija povezanih sa nedostatkom vitamina D Deluje indukcijom endogenog antimikrobnog peptida u mokraćnoj bešici. Inkapsuliran D3 vitamin omogućava kontrolisano oslobađanje u organizmu.

1.550,00 RSD