MENI
Korpa

MagicFlex - 60 kapsula

MagicFlex - 60 kapsula
MagicFlex - 60 kapsula

Opis proizvoda

MagicFlex za regulaciju inflamacije zglobova, zglobnih površina, mišića i tetiva. Sinergističnim delovanjem pažljivo odabranih komponenti napravljen je odličan proizvod za prevenciju razvoja degenerativnih bolesti vezivnog tkiva i koštano-mišićno-zglobnog sistema.

MagicFlex povoljno deluje na: regeneraciju (izgradnju) hrskavice i pratećeg vezivnog tkiva, smanjenje bolova kod inflamacije, povećanu pokretljivost, sintezu kolagena, keratina, elastina modulaciju imunog sistema.

Dužom upotrebom MagicFlex -a zaustaviće se degenerativni procesi i razgradnja hrskavice kao i pratećeg vezivnog tkiva, poboljšaće se pokretljivost, povećati sinteza kolagena, keratina, elastina. Sve to će dovesti i do smanjenja bolova kod inflamacije (upale).

Ukoliko se želi pojačati dejstvo MagicFlex -a najbolje je koristiti ga zajedno sa proizvodom 3-HOT koji će dodatno uticati na smanjenje upale i bolova kao i eliminaciju ukočenosti vrata, ramena, leđa…

MagicFlex se može radi pojačanog dejstva kombinovati i sa proizvodom CurcuminPlus koji takođe utiče na smanjenje upalnih procesa i tegoba kod artritisa i drugih reumatskih bolesti.

Upotreba:

Dva puta dnevno po dve kapsule

Sastav:

Glukozamin sulfat kalijum (poreklom iz školjkaša) 375 mg/po kapsuli

Metil Sulfonil Metan 125 mg/po kapsuli

Mešavina cetil estara standardizovana na 20% cetil miristoleata 87,5 mg/po kapsuli

Suvi ekstrakt smole bosvelije (Boswellia serrata) 25 mg/po kapsuli

1.800,00 RSD