MENI
Korpa

Liposomalni VIT-C 1000 – 10x10 ml

Liposomalni VIT-C 1000 – 10x10 ml
Liposomalni VIT-C 1000 – 10x10 ml

Opis proizvoda

Liposomalni VIT-C 1000 je jedinstvena formula na bazi liposomalnog vitamina C u jednodoznom tečnom obliku sa naprednom tehnologijom oslobađanja. Ovakva formula pruža veću stabilnost i bioraspoloživost u poređenju sa sličnim proizvodima.  Tradicionalnim dodacima vitamina C nedostaju bioraspoloživost i uglavnom izazivaju  gastrointestinalne probleme, ali tehnologija liposomalnog vitamina C sve menja.

Liposomalna tehnologija štiti vitamin kroz sistem za varenje i transportuje ga u krvotok za apsorpciju u ćelijama.  Dobijate sve prednosti vitamina C bez želudačnih tegoba. Vitamin C je hemijski aktivan i izuzetno nestabilan agens.  Da bi se poboljšala stabilnost i bioraspoloživost vitamina C, koriste se liposomi. Glavni sastojci liposoma su fosfolipidi, koji imaju masno rastvorljivu i vodorastvornu stranu (amfipatsku).  To ih čini idealnim sistemom nosača za primenu u raznim oblastima kao što su hrana, kozmetika i farmaceutski proizvodi. Fosfolipidi u MARNYS® Liposomalni VIT-C 1000 omogućavaju apsorpciju u crevima, štiteći tako vitamin C od želudačnih kiselina. 

MARNYS® Liposomalni VIT-C 1000 se posebno preporučuje odraslima koji žele da doprinesu normalnoj funkciji imunog sistema, na primer tokom sezonskih promena i perioda virusnih infekcija, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. 

Jedna viala VIT-C 1000, što je i dnevna doza, je inovativna, pogodna i sigurna za primenu.  Omogućava korisnicima da bezbedno uzimaju potrebnu količinu bioaktivnih supstanci u formuli, istovremeno osiguravajući stabilnost proizvoda, bez promena tokom čitavog roka trajanja proizvoda.

Liposomalni Vitamin C je snažan antioksidans koji može ojačati prirodnu odbranu vašeg organizma.

MARNYS® Liposomalni VIT-C 1000 je dodatak ishrani u viali, u jednoj dozi koja sadrži 1000 mg liposomalnog vitamina C.  Vitamin C ima važnu ulogu u brojnim telesnim funkcijama, uključujući proizvodnju kolagena, L-karnitina i nekih neurotransmitera. 

Pomaže metabolizam proteina i poboljšava apsorpciju kalcijuma, gvožđa i cinka.

Vitamin C blagotvorno deluje na nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost. 

980,00 RSD