MENI
Korpa

Lerutan Sredstvo za ispiranje mašine za pranje sudova - 500 ml

Lerutan Sredstvo za ispiranje mašine za pranje sudova - 500 ml
Lerutan Sredstvo za ispiranje mašine za pranje sudova - 500 ml

Opis proizvoda

Lerutan Ekstra efikasno sredstvo za ispiranje mašine za pranje sudova sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 5% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.* Ovaj extra koncentrovani eko deterdžent nudi ekstra blagu formulu. Ne sadrži lauril etar sulfat ni etoksilovane surfaktante.

Upotreba:

Napunite dozer vaše mašine za pranje sudova prema uputstvima proizvođača.

Napomena: Sve mrlje koje su ostale na opranim sudovima su posledica nedostatka sredstva za ispiranje ili nedostatka soli u mašini za pranje sudova; često proveravajte nivoe ova 2 proizvoda.

Upozorenje: Kako bi zaštitili okolinu, koristite mašinu za pranje sudova samo kada je puna; favorizujte cikluse pranja na niskim temperaturama i pratite uputstva za doziranje.

OPREZ: Izaziva ozbiljnu infekciju oka. Držati van domašaja dece. Ukoliko je potreban medicinski savet, imajte pri ruci pakovanje ili etiketu prozvoda. Nosite opremu koja štiti vaše oči.

U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva, ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem. Ukoliko iritacija oka ne prestane: potrožite savet lekara.

Sastav:

Manje od 5%: nejonski surfaktant. Sadrži: vodu, limunsku kiselinu, organski alkohol*, natrijum citrat

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

Ovaj proizvod je sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupan na: http://detergents.ecocert.com

1.290,00 RSD