MENI
Korpa

Lerutan Deterdžent za bebi odeću - 1,5 l

Lerutan Deterdžent za bebi odeću - 1,5 l
Rasprodato
Lerutan Deterdžent za bebi odeću - 1,5 l

Opis proizvoda

Lerutan Deterdžent za bebi odeću sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Ovaj deterdžent ne sadrži toksilovane surfaktante ni lauril etar sulfat. Sadrži mirišljava organska esencijalna ulja, ne sadrži sintetička sredstva za bojenje. Njegova formula je ekstra koncentrovana i ekstra nežna.

Upotreba:

1 doza = 30 ml

Promućkati pre upotrebe. Ne sipajte deterdžent direktno na veš.

Ukoliko perete u mašini koristite za to predviđenu posudu 1 do 2 doze u zavisnosti od stanja vašeg veša.

Ručno pranje: 1 doza na 10 l vode. Isperite čistom vodom. Nakon upotrebe, dobro isperite ruke.

Napomena: Da biste zaštitili okolinu, koristite mašinu za pranje veša samo kada je puna; favorizujte cikluse pranja na niskim temperaturama i pratite uputstva za doziranje. Držati van domašaja dece. Ako je potreban medicinski savet, imajte pri ruci kontejner ili etiketu proizvoda.

U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem.

Uputstva za skladištenje: Ovaj proizvod se može zgusnusti ukoliko je izložen hladnoći, ali će povratiti svoje prvobitno stanje pri zagrevanju, bez smanjenja njegove efikasnosti

Sastav:

Manje od 5%: amfoterni surfaktant, anjonski surfaktant, nejonski surfaktant, miris* (organska esencijalna ulja) Takođe sadrži: vodu, organsku vodu cvetova lavande*, organski alkohol*, gliceril oleat, mlečnu kiselinu, so.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

Eko deterdžent sa organskim sastojcima je sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnom na: http://detergents.ecocert.com

2.190,00 RSD