MENI
Korpa

Lako peglanje Balance - 500 ml

Lako peglanje Balance - 500 ml
Lako peglanje Balance - 500 ml

Opis proizvoda

Kombinacija čistih esencija prirode u službi vaših odevnih predmeta. Odličan je pri peglanju, u mnogome olakšava sve, ali je izuzetan u situacijama kada garderobu treba ispraviti bez peglanja i osvežiti od stajanja. Dok vi osvežavate vašu garderobu, etrična ulja vašu kožu i dušu.

Balance je kombinacija bergamota, lavande, slatke naradže i ylang ylanga. Kreirano je tako da opusti tenziju, umiri um, povrati samopuzdanje, odagna depresiju i izbalansira vaše želje i mogućnosti, strahove i veru u sebe, da napravi balans svega onoga što se tokom dana poremetilo.

Koncentrovana formula sa kombinacijama eteričnih ulja Balance.

  • Visokokoncentrovan.
  • Olakšava peglanje.
  • Ispravlja manje izgužvanu garderobu jednostavnim prskanjem.
  • Bez sulfata, parabena, fosfata, veštačkih boja i mirisa.
  • Biorazgradiv i netoksičan.

Upotreba:

Isprskati garderobu pre samog peglanja za što lakše peglanje. Za upotrebu bez peglanja, okačiti garderobu na ofinger i isprskati celom dužinom i ostaviti da se osuši. Ukoliko želimo da osvežimo nameštaj ili uklonimo neku manju fleku isprskati određenu površinu i obrisati suvom krpom. Idealan za sve vrste materijala od prirodnih do sintetičkih. Odličan za svakodnevnu upotrebu. Za sve vrste garderobe, tkanine u enterijeru, zavese, draperije, sve vrsta nameštaja sa tkaninom.

Sastav:

Purified water (destilovana voda), Decyl glucoside (potpuno prirodni surfikant dobijen iz ulja kokosa), Isopropyl alcohol, BiosControl *,Bergamot Essential Oil* (Citrus Bergamia), Lavander Essential Oil* (Lavandula angustifolia), Sweet Orange Essential Oil*(Citrus Sinensis), Ylang Ylang Essential Oil (Cananga odorata).


1.400,00 RSD