MENI
Korpa

L'Artisan Savonnier Koncentrovani tečni deterdžent - 1,5 l

L'Artisan Savonnier Koncentrovani tečni deterdžent - 1,5 l
L'Artisan Savonnier Koncentrovani tečni deterdžent - 1,5 l

Opis proizvoda

L'Artisan Savonnier Koncentrovani tečni deterdžent sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% od svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Francuska proizvodnja, fabrika visokog nivoa zaštite životne sredine- HQE (High Environmental Quality) U skladu sa Ecocert kontrolama.

Baza za čišćenje na biljnoj bazi. Organski sertifikovan i održiv od 1975. Formulisan na biljnoj bazi, sadrži surfaktante biljnog porekla i 100% sastojaka pirodnog porekla.

Svoje dezinfekciono dejstvo duguje prirodnim sastojcima, bez ikakvog kvaternarnog amonijuma. Ne sadrži sintetičke boje, enzime, fosfate, EDTA ili TAED. Ne sadrži petrohemikalije ili sintetičke mirise. Njegov miris potiče od 100% eteričnih ulja.

Upotreba:

Promućkati pre upotrebe. Ne sipati deterdžent direktno na veš. Ako perete u mašini, koristite za to predviđenu posudu. Ako perete osetljive materijale, poželjno je da koristite L’Artisan Savonnier wool & delicates šampon. Uvek se pridržavajte uputstava za pranje na etiketi za negu vaše odeće.

Da biste zaštitili okolinu, koristite mašinu za pranje veša samo kada je puna; favorizujte cikluse pranja na niskim temperaturama i pratite uputstva za doziranje.

Upozorenja: Držati van domašaja dece. Ako je potreban medicinski savet, imajte pri ruci kontejner ili etiketu proizvoda. U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem.

Uputstvo za skladištenje: Ovaj proizvod treba čuvati dalje od hladnoće. Promene u boji ili viskoznosti mogu se pojaviti od jedne serije do druge, usled prirodnog porekla korišćenih sirovina i nema nikakav uticaj na kvalitet ili efikanost proizvoda.

Sastav:

Od 5% do 15%: anjonski surfaktanti uključujući Marsejski sapun Manje od 5%: nejonski surfaktant, miris (eterična ulja), alkohol (etanol), citral**, limonen*, linalol**. Sadrži: vodu, vodu cveta lavande*, limunska kiselina.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

**Supstanca prirodno sadržana u eteričnim uljima.

Eko deterdžent sa organskim sastojcima je sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnom na: http://detergents.ecocert.com


1.490,00 RSD