MENI
Korpa

L'Artisan Savonnier Koncentrovani gel za uklanjanje kamenca - 750 ml

L'Artisan Savonnier Koncentrovani gel za uklanjanje kamenca - 750 ml
L'Artisan Savonnier Koncentrovani gel za uklanjanje kamenca - 750 ml

Opis proizvoda

L'Artisan Savonnier Koncentrovani gel za uklanjanje kamenca sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% od svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Francuska proizvodnja, fabrika visokog nivoa zaštite životne sredine- HQE (High Environmental Quality) U skladu sa Ecocert kontrolama.

Baza za čišćenje na biljnoj bazi. Organski sertifikovan i održiv od 1975. Formulisan na biljnoj bazi, sadrži surfaktante biljnog porekla i 100% sastojaka pirodnog porekla.

Svoje dezinfekciono dejstvo duguje prirodnim sastojcima, bez ikakvog kvaternarnog amonijuma.

Ne sadrži sintetičke boje, enzime, fosfate, EDTA ili TAED. Ne sadrži petrohemikalije ili sintetičke mirise.

Njegov miris potiče od 100% eteričnih ulja.

Upotreba:

Pre upotrebe promućkati.

Za toalete: postavite mlaznicu ispod oboda, pritisnite bočicu za nanošenje, ostavite da deluje 30 minuta, očetkajte i isperite. U suprotnom: naneti proizvod na zidove koje treba očistiti, ostaviti da deluje i isprati.

Napomena: ovaj proizvod ne treba koristiti na određenim površinama, posebno na mermeru, betonu ili određenim plastičnim materijalima (toalet daske).

Upozorenje: Držati van domašaja dece. Ako je potreban medicinski savet, imajte pri ruci kontejner ili etiketu proizvoda. U slučaju kontakta sa kožom: dobro isprati vodom i sapunom U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem.

Sastav:

Manje od 5%: nejonski surfaktant, miris (eterično ulje). Takođe sadrži: vodu, vodu cveta nane*, limunsku kiselinu, so, natrijum citrat, limonen**. linalol**

*Sastojak iz organske poljoprivrede

**Supstanca prirodno sadržana u eteričnim uljima

Eko deterdžent sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnom na: http://detergents.ecocert.com

990,00 RSD