MENI
Korpa

Pumpice

Philips AVENT Električna pumpica za izmlazanje Natural nudi izmlazanje uz savršeno uravnoteženu silu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku br..
23.616,00 RSD
Brend: Boboduck
Boboduck električna pumpica sa funkcijom masaže i 9 nivoa inteziteta vakuuma znatno olakšava izmlazanje i stimuliše proizvodnju mleka. Boboduck električna pumpica je prenosiva, bezična i jednostavna za upotrebu. Boboduck električna pumpica ima 3 režima rada: režim stimulacije laktacije ..
11.250,00 RSD 12.500,00 RSD
Brend: Canpol
Canpol električna pumpica za izmazanje Easy Start za veoma efikasno, temeljno i tiho izmazanje. Poseduje tri stepena usisne snage (Natural, Express i Strong). Tri stepena usisne snage pumpice zadovoljiće potrebe svake mame, dok pumpa grudi masira uz pomoć silikonskog jastuka. Dva načina napajanja..
8.740,00 RSD
Brend: Canpol
Canpol Električna pumpica za izmlazanje Easy&Natural olakšava hranjenje na početku laktacije. Takođe je veoma korisna kasnije kada se laktacija stabilizuje. Ima automatsku promenu faze, što znači da nema potrebe da se to radi ručno. Ima 18 podešavanja snage usisavanja, tako da možete podesiti..
10.980,00 RSD
Brend: Chicco
Dojenje je dragocen i emotivan proces između mame i bebe, ali nije uvek lagan.Chicco električna pumpica za izmlazanje mleka vam može pomoći u svim situacijama kada imate poteškoće sa dojenjem ili stimulacijom produkcije mleka. Korisna je i za situacije kada ste odvojeni od bebe, kao što je npr. povr..
17.168,00 RSD
Philips AVENT Električna pumpica za izmlazanje Natural nudi izmlazanje uz savršeno uravnoteženu silu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku br..
20.660,00 RSD
Brend: Haakaa
Za mame koje vode aktivan život! Jednostavan za upotrebu, transport i održavanje, Haakaa Express & Collect Travel Pack sadrži sve što vam je potrebno za izmlazanje i čuvanje mleka, bez kablova, buke i komplikovanih klasičnih pumpica. Sačuvajte mleko za bebu bilo kad i bilo gde! Set sadrži: 1x..
7.920,00 RSD
Brend: Nip
Svaka mama ima različite sklonosti. Zato Nip First Moments ručna pumpica za izmlazavanje mleka ima dva različita inteziteta pumpanja. Intezitet 1 za slabije i laganije izmlazavanje i Intezitet 2 za jači intezitet izmlazavanja. Intezitet izmlazavanja se može brzo i jednostavno odabrati promenom klipa..
4.520,00 RSD
Brend: Haakaa
Čuvena Haakaa pumpica je unapređena i dostupna u setu sa Flower stoperom po sjajnoj ceni! Upotreba Haakaa pumpice predstavlja najlakši i najjednostavniji način za izmlazanje humanog mleka. Mame će posebno radovati održavanje – Haakaa pumpica se pere lako poput čaše za vodu. Izvlači mleko kontinui..
4.200,00 RSD
Brend: Canpol
Canpol manuelna pumpica za izmlazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko direktno dolazi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Canpol cuclom može koristiti za hranjenje. Pakovanje sadrži: Manuelnu pumpicu sa st..
2.113,00 RSD
Philips AVENT manuelna pumpica za izmlazanje Natural ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko direktno dolazi u posudu za čuvanje mleka, koja se zatim zajedno sa AVENT  cuclom može koristiti za hranjenje bebe. U pak..
6.394,00 RSD
Brend: Farlin
Farlin ručna pumpa za izmuzavanje mleka je za mamu veoma jednostavna za upotrebu. Ogovara svim oblicima grudi. Svi materijali polikarbonatska tuba i silikonska pumpa se mogu sterilisati...
695,00 RSD
Brend: Chicco
Chicco pumpica za izmazanje viška mleka idealna je za izmazanje preostalog mleka koje beba nije posisala tokom dojenja, a koje mora da se izvuče. U pakovanju se nalazi pumpica (levak i silikonska membrana) i dva antibakterijska tufera za grudi...
1.040,00 RSD
Brend: Farlin
Farlin ručna pumpica za izmlazanje mleka poseduje prijatan silikonski vakum koji daje osećaj prirodnog dojenja, nežno masira dojku i omogućava lakše izmlazanje. Pumpica se može koristiti samo jednom rukom i daje osećaj prirodnog dojenja. Dolazi u pakovanju sa 3 boce za odlaganje mleka, koje čuvaju n..
4.293,00 RSD
Brend: Farlin
Farlin pumpica sa rotirajućom ručicom (rotacija 360 stepeni) i silikonskim vakumom. Farlin ručna pumpica za izmazanje mleka poseduje prijatan silikonski vakum koji daje osećaj prirodnog dojenja, nežno masira dojku i omogućava lakše izmazanje. Pumpica se može koristiti samo jednom rukom i daje oseća..
4.293,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 20 (2 strana)