MENI
Korpa

Kurkuma Max naturcaps® - 30 liquid kapsula

Kurkuma Max naturcaps® - 30 liquid kapsula
Kurkuma Max naturcaps® - 30 liquid kapsula

Opis proizvoda

Kurkuma Max naturcaps® je specijalna formulacija ekstrakta kurkume u uljanom micelarnom rastvoru unutar kapsula 185 puta superiornija u odnosu na prah korena kurkume!

Curcuma longa je višegodišnja biljka, poreklom iz Indije i Južne Azije, i tradicionalno se koristi u ajurvedskoj medicini jer aktivni sastojci kurkume imaju izraženo antiimflamatorno dejstvo i preporučuje se osobama sa inflamatornim procesima na zglobovima kao što su artritis, artroza i generalizovani bol zglobova u cilju oslobađanja od bola.

Kliničke studije su pokazale da uzimanje odgovarajućeg ekstrakta kurkume u trajanju od 6 nedelja dovodi do ublažavanja bolova i povećane pokretljivosti zglobova. Nosilac pozitivnih dejstava kurkume je aktivni sastojak kurkumin koji je izrazito lipofilna supstanca i kao takva se u zanemarljivo maloj količini resorbuje u organizmu zbog čega je bioraspoloživost praha korena kurkume izuzetno niska.

Upotreba:

Odrasli: popiti 2 kapsule dnevno uz čašu vode.

Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25°C.

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina. Proizvodi na bazi kurkume su kontraindikovani kod opstrukcije žučnih puteva i oboljenja jetre. Moguće su reakcije preosetljivosti. Osobe koje upotrebljavaju antikoagulanse, pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara, jer kurkuma može potencirati dejstvo antikoagulanasa.

Sastav:

Ekstrakt arnike, suncokretovo ulje, ulje mirte, cajuputa, mentola, ulje čajnog drveta, kamfor i ekstrakt kurkume (511mg po tableti). Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

1.224,00 RSD